Latest News

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Τι θα συμβεί με τον Κωνσταντή και τη Δρόσω

 


Οι εξελίξεις στο σπίτι των Σεβαστών θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών»...

Τα ερωτήματα που πλανώνται τις τελευταίες ημέρες πάνω από το Διαφάνι είναι δύο: Τι θα συμβεί με τους δύο «καταραμένους» εραστές, την Δρόσω και τον Κωνσταντή, τώρα που ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου μοιάζει να πνέει τα λοίσθια; Και πως θα εξελιχθεί η μάχη για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου;

Σύμφωνα με πληροφορίες από την παραγωγή -ακόμα και οι ηθοποιοί παίρνουν πλέον το σενάριο στα χέρια τους την τελευταία στιγμή-, ο Κωνσταντής θα αντιδράσει με φρίκη στην αποκάλυψη του μυστικού των τριών αδελφών Σταμίρη από τον Νικηφόρο και θα επιχειρήσει να βάλει τέλος στον δεσμό του με τη Δρόσω. Όμως, ακόμα και η γνώση του αποτρόπαιου εγκλήματος, ότι δηλαδή η αγαπημένη του μαζί με τις αδελφές της δολοφόνησαν τον Σέργιο, δεν θα σταθεί ικανή να φρενάρει τα αισθήματά του. Είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να συνειδητοποιήσει ότι η Δρόσω ενήργησε σε αυτοάμυνα, αφού, όπως μάθαμε, ο Σέργιος επιχείρησε να τη βιάσει, και να επιστρέψει ακόμα πιο ερωτευμένος στο πλευρό της.

Ο Κωνσταντής θα στηρίξει με πάθος την Δρόσω στον αγώνα της να πάρει την κηδεμονία του γιού της από τον Νικηφόρο, ακόμα και αν αυτό σημαίνει την πλήρη ρήξη με τον αδελφό του, με τον οποίο δεν διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις ήδη από την εποχή της «εξαφάνισης» του Δούκα.

Και το διαζύγιο Νικηφόρου – Ασημίνας άρει και το τελευταίο εμπόδιο στην σχέση του με την καλή του. Μετά την οριστικοποίησή του -την εποχή στην οποία διαδραματίζεται η σειρά τα διαζύγια έβγαιναν μετά από χρόνια- ο δρόμος για την νομιμοποίηση της σχέσης Κωνσταντή και Δρόσως ανοίγει.

Όμως, τη μεγαλύτερη έκπληξη στα επόμενα επεισόδια θα κάνει η Μυρσίνη. Θορυβημένη από την στάση του Νικηφόρου, ο οποίος, μέσα στην οργή του, μοιάζει να αδιαφορεί παντελώς για τις ανάγκες του μικρού Σέργιου, η Μυρσίνη θα κάνει το μεγάλο βήμα προς την «άφεση αμαρτιών». Θα υποστηρίξει τον Κωνσταντή με όλες της τις δυνάμεις και θα προσπαθήσει να κάνει όσο γίνεται πιο εύκολη τη ζωή του μικρού Σέργιου, τον οποίο υπερλατρεύει.