Latest News

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 2-1: Η «Βασίλισσα» θριάμβευσε

 


Με 2-1 νίκησε την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης αυξάνοντας τις ελπίδες της για τίτλο στη LaLiga και μειώνοντας παράλληλα σημαντικά αυτές των Καταλανών για την ...πρώτη θέση.

Τα γκολ της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν πέτυχαν οι Mπενζεμά (13΄) και Κροος (28΄) , ενώ για την ομάδα του Κούμαν σκόραρε ο Όσκαρ Μινγκέθα στο 60ο λεπτό.


Το παιχνίδι «χόρευε» μέχρι το τέλος, κάτω από καταρρακτώδη βροχή.

Εκτός από τα τρία γκολ, οι θεατές «συνάντησαν» 4 δοκάρια, μια κόκκινη κάρτα και ένα εκπληκτικό τακουνάκι του Μπενζεμά, που άνοιξε το σκορ.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του Μέσι μετά το δοκάρι της Μπαρτσελόνα.

Η «βασίλισσα» ολοκλήρωσε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο μια πολύ απαιτητική εβδομάδα, νικώντας αρχικά τη Λίβερπουλ με 3-1 και κάνοντας βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τη νύχτα του Σαββάτου 10 Απριλίου σημείωσε την τρίτη συνεχή νίκη σε clasico, κάτι που είχε να συμβεί από το 1978 (!).

Παράλληλα, ο προπονητής των Καταλανών, Ρόναλντ Κούμαν, έγινε ο πρώτος τεχνικός της Μπαρτσελόνα που χάνει τα δύο πρώτα ντέρμπι του από το 1980. Η νίκη ήταν απολύτως δίκαιη για τη «βασίλισσα», που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε, σκόραρε δύο γκολ, είχε ένα δοκάρι κι ευκαιρίες.