Latest News

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Survivor 4: Πάρτι στο Twitter - Τούρκος παίκτης αποκάλεσε την Ελευθερίου «Τελεφερίκ»- Σάρωσε στην τηλεθέαση (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Ένα διαφορετικό επεισόδιο παρακολούθησε χθες βράδυ το τηλεοπτικό κοινό στο Survivor που... σάρωσε στην τηλεθέαση.

Ένα επεισόδιο χωρίς τη μάχη της επιβίωσης, των τσακωμών, των τραυματισμών, των συγκινήσεων και των σκληρών αγωνισμάτων. Μετά από τρεις ολόκληρους μήνες στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες ένιωσαν για λίγο πως βρίσκονται σε συνθήκες κανονικότητας αφού χόρεψαν, ταρογύδησαν, διασκέδασαν, γέλασαν, χαλάρωσαν, έφαγαν και πέρασαν ευχάριστες στιγμές. Οι παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας άφησαν στην άκρη τις κόντρες τους και έγιναν... φίλοι.

Πριν το φαντασμαγορικό πάρτι της ένωσης οι διαγωνισόμενοι είχαν την ευκαιρία να ζυγιστούν, να κάνουν μπάνιο, να περιποιηθούν τον εαυτό τους, αλλά και να αντικρίσουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.

Όπως ήταν αναμενόμενο ένα άλλο πάρτι στήθηκε στο Twitter όπου οι χρήστες του έδωσαν ρεσιτάλ.

Μεταξύ άλλων, στο πάρτι απολαύσαμε και τη συζήτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου με ένα παίκτη του τουρκικού Survivor. Αφού η παίκτρια συστήθηκε, εκείνος -που δεν άκουσε καλά το όνομά της-, επανέλαβε, ρωτώντας τη εάν τη λένε «Τελεφερίκ».

Ακολουθούν μερικά από τα πιο απολαυστικά tweets...



Η… μεταμόρφωση μπλε και κόκκινων και το ξέφρενο πάρτι Ένωσης

Το πάρτι της ένωσης στο Survivor 4 ήταν μια ευκαιρία για τους παίκτες των μπλε και κόκκινων να βγάλουν για λίγο από το μυαλό τους τον στίβο μάχης, τις στρατηγικές, τις ίντριγκες και το φαγητό και να διασκεδάσουν όλοι μαζί καθαροί και περιποιημένοι σαν μια ομάδα.

Οι παίκτες πλύθηκαν, κουρεύτηκαν, ντύθηκαν και έγιναν κυριολεκτικά αγνώριστοι. Τα πλάνα στις ντουζιέρες ήταν αυτά που… έκλεψαν την παράσταση κυρίως όταν εστίαζαν στα καλλίγραμμα κορμιά ανδρών και γυναικών, με κάποιους να δείχνουν ακόμα περισσότερο την σέξι πλευρά τους. Για κάποιους μάλιστα η… μεταμόρφωση ήταν εντυπωσιακή.

Το πάρτι ήταν η πρώτη ευκαιρία για τους παίκτες των δύο ομάδων να συνομιλήσουν μεταξύ τους, με την Ελευθερία Ελευθερίου σε ένα από τα «πηγαδάκια» μιλώντας στον Τριαντάφυλλο να στάζει… φαρμάκι για την Άννα Μαρία Βέλλη που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και δεν είχε την ευκαιρία να «παρτάρει» με τους υπόλοιπους.

«Είναι μια καινούρια μέρα και όλα ξεκινάνε από το μηδέν για όλους μας. Αν κάποιος θέλει να κρατήσει τα παλιά ας τα κρατήσει. Τριαντάφυλλε δεν είναι αυτή που ήξερες. Μας έφαγε. Ήμουν η πρώτη που μου ‘φαγε τα σωθικά. Μ’ έτρωγε δεν ήθελα να κερδίζω. Πολύ κακός άνθρωπος» είπε μεταξύ άλλων η Κύπρια τραγουδίστρια δείχνοντας πως χάρηκε ιδιαίτερα για την αποχώρηση της Αννας Μαρίας.


Οι παίκτες απόλαυσαν δροσερά κοκτέιλς, με τον Ατζούν Ιλιτζάλι να τους συστήνει τους  Survivor της Τουρκίας, ενώ δεν έλειψαν και τα φλερτ μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.



Ωστόσο η κορυφαία στιγμή ήρθε κατά τη συζήτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου με Τούρκο παίκτη, ο οποίος δεν άκουσε καλά το όνομά της, ρωτώντας την εάν την λένε «Τελεφερίκ».


Εκτός από κοκτέιλς οι Survivors απολαύσαν και ένα φοβερό δείπνο με τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου να τους… τρελαίνει με τα πιάτα που τους ετοίμασε.  Άλλωστε όπως αναφέρει και η παροιμία «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει».

Στη συνέχεια όλοι οι παίκτες ανέβηκαν στην πίστα και δοκίμασαν την τύχη τους στο τραγούδι σε έναν απίστευτό διαγωνισμό καραόκε με τους επαγγελματίες ΤριαντάφυλλοΕλευθερία Ελευθερίου και Ηλία Μπόγδανο να βγαίνουν εκτός συναγωνισμού.


Σε κάποιες περιπτώσεις η κριτική επιτροπή ήταν επιεικής με τις φωνητικές ικανότητες των συμπαικτών τους και φυσικά τη σκηνική τους παρουσία, ενώ σε άλλες έδειχναν την αυστηρότητά τους.


Με 159,5 πόντους νικήτρια αναδείχθηκε η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία θα παραβρεθεί και του χρόνου στο πάρτι ένωσης, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.


Στα highlights της βραδίας η... επική τουμπα του Νίκου Μπάρτζη.


Φυσικά, το πάρτι έφτασε στην κορύφωση του όταν οι παίκτες του Survivor Ελλάδας, Τουρκίας και Ρουμανίας συνωστίστηκαν κάτω από την πίστα για να χορέψουν στους ρυθμούς του guest star της βραδιάς Jason Derulo.



Το Survivor χτες τα είχε όλα, από φαγητό μέχρι… Jason Derullo και όπως φαίνεται οι τηλεθεατές ήθελαν να δουν τους… survivors να διασκεδάζουν, να περνάνε καλά και να τρών, αφού σάρωσε σε τηλεθέαση.

Την ίδια στιγμή, απέναντι από το Survivor, σε ένα φαντασμαγορικό YFSF, οι καλλιτέχνες έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό με εντυπωσιακές μεταμορφώσεις και νικητή τον Ησαΐα Ματιάμπα.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

  • Survivor 39,5%
  • YFSF 14,9%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

  • Survivor 36,7%
  • YFSF 16,9%