Latest News

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας «στριμώχνεται» και ομολογεί το έγκλημά του!


 Η ένταση και οι ανατροπές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στις Άγριες Μέλισσες...

Από τη μια η Ελένη παλεύει να κλείσει φυλακή τον Βόσκαρη για όσα πέρασε στα χέρια του και από την άλλη, η Δρόσω και η Ασημίνα οι οποίες πάνε δικαστικά για τον μικρό Σέργιο.

Οι δύο αδελφές είναι έτοιμες να δώσουν, η κάθε μία, τη δική μάχη της για το παιδί, ενώ η Ελένη μάταια προσπαθεί  να τις συνεφέρει.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα συνεχίζουν την προσπάθεια μιας ανέμελης ζωής στο Παρίσι, μέχρι που βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη είδηση. Η Δρόσω συνεχίζει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της, ρίχνοντας μια «βόμβα» στο χωριό.

Η σύλληψη της Χατζίδου αλλάζει τις ισορροπίες και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του. Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών για τον θάνατο του Σωκράτη, αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει.

Ο Δούκας αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ανέτ το θανάσιμο μυστικό του για τον Σωκράτη, ζητώντας τη βοήθειά της, την ώρα που ο Μελέτης, η Μυρσίνη αλλά και η Αστυνομία ρίχνουν πάνω του τα φώτα για τη σχέση του με το θύμα.

Πώς θα αντιδράσει η Ανέτ;