Latest News

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας στο πλευρό της Ελένης

 


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες κατά τα... επόμενα επεισόδια. 

Η δίκη του Μάνου Βόσκαρη ξεκινά και κάποια στιγμή καλείται και η Μυρσίνη να καταθέσει. Ο Δούκας έρχεται σε συνεννόηση με τον Βόσκαρη, προσπαθώντας να μείνει κρυφός ο ρόλος της συζύγου του σε αυτή την υπόθεση.

Τότε αποκαλύπτεται πως οι δύο άντρες κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά από το παρελθόν. Ο Δούκας είναι αποφασισμένος να απαλλαγεί μια για πάντα από αυτόν τον άνδρα.

Ο Σεβαστός ζητά από τον Γραμματικό ν’ αποσύρει την κατάθεση της Μυρσίνης κι εκείνος ακόμη μία φορά βρίσκεται σε δίλημμα ανάμεσα στην οικογένεια της γυναίκας του και στη δουλειά του.

Τότε ο Δούκας παίρνει μια παράτολμη απόφαση. Παρά το μίσος που νιώθει για την Ελένη, κάνει την ανατροπή και -κρυφά από όλους- στέκεται στο πλευρό της, βοηθώντας την να βγει νικήτρια στη διαμάχη με τον Βόσκαρη.

Συγκεκριμένα, στέλνει στα χέρια της Ελένης ένα "όπλο" για να νικήσει τον Μάνο. Με αυτά τα στοιχεία, ο Σαράφης μπορεί να τον κλείσει τη φυλακή.

Παράλληλα, ο Δούκας αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να κλείσουν οριστικά τους λογαριασμούς τους. Εκεί, αποκαλύπτεται, μάλιστα, ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο πατέρας του πήρε τον Βόσκαρη από το ορφανοτροφείο.

Οι δύο άντρες κάνουν μια αναδρομή στο Διαφάνι του 1920 και μια πλεκτάνη εις βάρος μιας άτυχης γυναίκας και ένας φόνος έρχονται στο φως. Ήταν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών...