Latest News

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Βόσκαρη πλησιάζει - Το πραγματικό του πρόσωπο αποκαλύπτεται


 Δυνατή πλοκή και συγκλονιστικές ερμηνείες θα συνοδέψουν τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες...

Η δίκης της Ελένης εναντίον του Βόσκαρη ξεκινά, με τον ίδιο να  χρησιμοποιεί δόλια κόλπα για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Από την άλλη, η Δρόσω αποφασίζει να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και του Νικηφόρου, οι οποίοι μαζί με το παιδί προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή στο Παρίσι. Είναι, όμως, ο μικρός Σέργιος έτοιμος να αποχωριστεί για πάντα όσους άφησε πίσω στο Διαφάνι;

Η Δόμνα ψάχνει απεγνωσμένα τον πατέρα της που έχει εξαφανιστεί, ενώ ο Δούκας κάνει ό,τι μπορεί, ώστε να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας πως ο Θέμελης βρέθηκε νεκρός, προκαλεί την κατάρρευση της Δόμνας η οποία είναι βέβαιη πως πρόκειται για δολοφονία. 

Η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά, ωστόσο, είναι αποφασισμένη να μην κάνει πίσω. Οι δύο αδελφές δίνουν τη μάχη τους για το παιδί τη στιγμή που η Ελένη προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει.

Στο μεταξύ, η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλας, η οποία αρχίζει να βλέπει το πραγματικό πρόσωπο του συζύγου της.