Latest News

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Η Αστυνομία «στριμώχνει» τον Δούκα για τον φόνο του Θέμελη - Θα μιλήσουν Ανέτ και Μελέτης;

 


Πολλές είναι οι ανατροπές που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες, καθώς η πλοκή της ιστορίας προχωρά προς το ...τέλος της. 

Ο Δούκας δεν πρόκειται να αφήσει ατιμώρητο τον άνθρωπο που χρόνια πριν, βίασε την αδερφή του. Δολοφονεί δίχως σκέψη τον Σωκράτη Θέμελη και μάλιστα, το κάνει με δηλητήριο ώστε να μην κινήσει τις υποψίες. Θα κυλήσουν, όμως, όλα τόσο ομαλά για εκείνον; 

H αστυνομία εντοπίζει τον Θέμελη νεκρό και η είδηση πέφτει σαν βόμβα σε όλους. Ο Δούκας, από την άλλη, δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τη συνάντηση που είχε με τον Σωκράτη για να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. 

Συμπαραστέκεται στην Δόμνα που φιλοξενείται στο σπίτι τους, αλλά η Μυρσίνη αρχίζει να τον υποψιάζεται. Όταν ο Μελέτης μαθαίνει πως ο Δούκας γνώριζε ποιος ήταν πραγματικά ο Θέμελης, όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Η Ανέτ μαθαίνει την αλήθεια και είναι σοκαρισμένη. Ωστόσο, δεν μπορεί να τον καταδώσει, καθώς το έκανε για να υπερασπιστεί την τιμή της.

Όμως, ο Μελέτης, η Μυρσίνη αλλά και η Αστυνομία ρίχνουν πάνω του τα φώτα, επιχειρώντας να μάθουν τα πάντα για τη σχέση του με τον Σωκράτη. Η Δόμνα ενημερώνεται πως ο πατέρας της δηλητηριάστηκε και εκμυστηρεύεται στον Μελέτη τα συμπεράσματα της Αστυνομίας.

Εκείνος, τότε, είναι σίγουρος πως πίσω από τη δολοφονία βρίσκεται ο Δούκας. 

Θα καταφέρει αυτή τη φορά ο αρχηγός της οικογένειας των Σεβαστών να γλιτώσει ή μήπως όχι; Οι απαντήσεις στις οθόνες μας...