Latest News

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Χωρίς «όπλα» η Ελένη στη δίκη του Βόσκαρη

 


Η μία ανατροπή φέρνει την άλλη στις Άγριες Μέλισσες με τον ΑΝΤ1 να διατηρεί τις υψηλές πτήσεις τηλεθέασης στην prime time ...του σταθμού.

Η δίκη του Μάνου Βόσκαρη ξεκινά και η Ελένη έχει ως μοναδικό της "όπλο" την ομολογία του Γκούμα. Από την άλλη η Σοφούλα είναι φορτισμένη, καθώς ο δικηγόρος του την πιέζει να πει κι άλλα ψέματα.  Θα μιλήσει στον Άγγελο που εξακολουθεί να την επισκέπτεται κρυφά;

Από την άλλη, ο Μιλτιάδης προσπαθεί να κρύψει το μέγεθος του προβλήματός του από την κοινωνική λειτουργό Μαργαρίτα Γερμενή, η οποία, ωστόσο, δε φαίνεται να πείθεται.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πείσει στην Ασημίνα πως η φυγή στο Παρίσι είναι η καλύτερη λύση, παρά το εξώδικο της Δρόσως. Εκείνη δέχεται και ετοιμάζουν κρυφά απ’ όλους την αναχώρησή τους. Θα καταφέρουν, όμως, να φύγουν πριν ο Κωνσταντής και η Δρόσω καταλάβουν το σχέδιό τους;

Ο Θέμελης τρέμει την εκδίκηση του Δούκα και προσπαθεί να απομακρύνει τη Δόμνα από τον Μελέτη. Σκοπός του είναι να πάρει την κόρη του και να εξαφανιστούν.

Ο Κυριάκος ψάχνει τον Τσαμπαρδή για να βοηθήσει την Ουρανία, ενώ η Ρίζω έρχεται πιο κοντά με τον Προύσαλη μετά την περιπέτειά του.