Latest News

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Survivor: Τρέλο πάρτι στο Twitter με την αποχώρηση Σαλαγκούδη -Της δίνουν ως αντάλλαγμα εκπομπή! (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)



Εν μέσω πανηγυρισμών τέλειωσε  η περιπέτεια του Survivor για την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία βρίσκεται εκτός παιχνιδιού εδώ και ...

κάποιες ώρες. 




Σύμφωνα με όσα λέγονται στα πρωινάδικα,  η παίκτρια της κόκκινης ομάδας δεν είχε μπει για το χρηματικό έπαθλο στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά με σκοπό να πάρει μελλοντικά εκπομπή στην τηλεόραση.

Η Ανθή φέρεται να είναι μιλήσει με την «Ατζούν Media» για μεσημεριανή καθημερινή εκπομπή όταν θα αποχωρούσε από το παιχνίδι. Σύμφωνα με τη νέα εξέλιξη, η Ανθή ερχόμενη στην Ελλάδα, θα μπει σε καραντίνα και κατόπιν θα κάνει εκ νέου μια μεγάλη κουβέντα για να κάνει εκπομπή σαββατοκύριακο μεσημέρι ή καθημερινό παιχνίδι μέσα σε στούντιο με δοκιμασίες.







Η Ανθή Σαλαγκούδη, το βράδυ της Τετάρτης, αποχώρησε από το Survivor έπειτα από δύο μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο και πέντε υποψηφιότητες για αποχώρηση. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Με την Ανθή να δημιουργεί, πολλές φορές, εντάσεις και καβγάδες, οι συμπαίκτες της φαίνεται να μην στεναχωρήθηκαν ιδιαίτερα… όπως και οι χρήστες του Twitter που περίμεναν καιρό αυτή την αποχώρηση. Ειδικά, η απόφασή της το να μην χαιρετίσει τους συμπαίκτες της, έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά.



Κάποια από τα καλύτερα σχόλια του Twitter…