Latest News

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Σάλμα Χάγιεκ: Απαντά σε όσους την κατηγορούν ως προικοθήρα (ΕΙΚΟΝΑ)

 


Η λατίνα σταρ του Χόλιγουντ Σάλμα Χάγιεκ μίλησε για τον γάμο της με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Φρανσουά Ανρί Πινό και απαντά σε όσους έχουν σχολιάσει πως τον παντρεύτηκε για τα... λεφτά του.

Η 54χρονη ηθοποιός εξήγησε σε ένα επεισόδιο του podcast «Armchair Expert», πως ο Ανρί Πινό, με τον οποίο πέρασαν τις φετινές τους διακοπές στην Πάρο, την έχει κάνει πολύ καλύτερο άτομο.«Μπορώ να πω κάτι για τον άνδρα σας» την ρώτησε ο παρουσιαστής Νταξ Σέπαρντ. «Τι καλός, διασκεδαστικός, αστείος, γενναιόδωρος και ζεστός άνδρας είναι. Είναι επίσης πολύ σέξι» είπε στην ηθοποιό και πρόσθεσε:

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν ήξερα ποιος είναι, άκουσα ή ίσως διάβασα σε έναν τίτλο ότι έχεις παντρευτεί έναν πολύ πλούσιο άνδρα. Και πως ίσως γι’ αυτό να τον παντρεύτηκες».

Φυσικά, η Σάλμα Χάγιεκ θέλησε να απαντήσει:

«Ξέρεις, το θέμα με τις φωτογραφίες είναι ότι δεν μπορείς να μαντέψεις την μαγεία που κρύβει μέσα του.

Με έκανε να γίνω πολύ καλύτερος άνθρωπος και να μεγαλώσω με έναν τόσο καλό και υγιή τρόπο».

Και συνέχισε:

«Όταν τον παντρεύτηκα, όλοι είπαν: ‘Ω, είναι ένας κανονισμένος γάμος, τον παντρεύτηκε για τα λεφτά του’. Κι εγώ σκέφτηκα: ‘Ναι, εντάξει. Σκεφτείτε ότι θέλετε’. Δεκαπέντε χρόνια μετά, είμαστε ακόμη ερωτευμένοι. Και δεν με προσβάλει όταν μου το λένε αυτό. Λέω πως μπορούν να σκέφτονται ότι θέλουν» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φρανσουά Ανρί Πινό είναι διευθύνων σύμβουλος του ομίλου πολυτελείας μόδας Kering και πρόεδρος της εταιρείας χαρτοφυλακίου Groupe Artémis.

Πάντως, η Σάλμα Χάγιεκ θέλησε να ξεκαθαρίσει κι άλλο τα πράγματα, λέγοντας:

«Πιάνουμε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα. Υπάρχει μια διάκριση για τους πλούσιους άνδρες. Αμέσως σκέφτεσαι πως επειδή κάποιος είναι πλούσιος, δεν θα είναι καλός άνθρωπος, μπορεί να είναι υλιστικός, μπορεί να είναι κάποιος που δεν έχει αξίες, κάποιος που μπορεί να είναι ακόμη και ηλίθιος, που δεν θα τα αξίζει όλα αυτά, ή πως εφόσον έχει βγάλει πολλά λεφτά, τα έβγαλε με λάθος τρόπο, υπάρχουν όλες αυτές οι προκαταλήψεις».

Μιλώντας, στην συνέχεια για τον χαρακτήρα του συζύγου της, η Σάλμα Χάγιεκ είπε: «Ο άνθρωπός μου, μόλις τελειώσει την δουλειά, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη μπορεί να είναι – και πιστέψτε με έχει πολλές ευθύνες – έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του, είναι χαρούμενος που γυρίζει σπίτι, χαρούμενος που βλέπει εμένα και τα παιδιά και μας κάνει να γελάμε. Όταν πηγαίνουμε διακοπές – όπως φέτος το καλοκαίρι που επισκέφθηκαν την Ελλάδα – τα αφήνει όλα πίσω του, ζει την στιγμή. Όλα αυτά που λέγονται δεν είναι μόνο προσβολή για μένα. Δεν είμαι μόνο εγώ αυτή που κατακρίνεται. Δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος πόσο χαρούμενος άνθρωπος είναι» είπε η ηθοποιός.