Latest News

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα και Δρόσω ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες – Νικηφόρος και Κωνσταντής παίζουν ξύλο!

 


Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» είναι καταιγιστικές και φέρνουν τους κεντρικούς ήρωες μπροστά ...σε διλήμματα.

Η Δρόσω θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ασημίνα στο σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» σε μια σκηνή που δεν θυμίζει σε τίποτα τη σχέση που είχαν παλιότερα οι δύο μικρότερες αδελφές Σταμίρη.

Υπό το βάρος των απειλών του Νικηφόρου, ο οποίος αρνείται να της επιτρέψει να βγει μόνη της από το σπίτι με τον μικρό Σέργιο, η Ασημίνα κατηγορεί την αδελφή της ότι αυτή είναι η αιτία των μεγαλύτερων προβλημάτων της, της λέει ότι συμβουλεύτηκε δικηγόρο και την προειδοποιεί ότι, μετά από την αποκάλυψη της «δράσης» της στην Τρούμπα, οι Σεβαστοί δεν θα της επιτρέψουν να βλέπει το παιδί. Η αντίδραση της Δρόσως θα είναι ανάλογη. Θα ειρωνευτεί την αδελφή της –«κυλάει στο αίμα μου» θα πει, μιλώντας για την σύντομη σχέση της με τον Νικηφόρο και την «καριέρα» της στο καμπαρέ Χαβάη- και θα την ενημερώσει πως, αν δεν μεταπείσει τον Νικηφόρο για το παιδί, οι επόμενες κινήσεις της θα έχουν δυσάρεστε συνέπειες για όλους.

Όμως, αυτή δεν θα είναι η μοναδική σύγκρουση ανάμεσα στις δύο αδελφές. Η ένταση θα κλιμακωθεί όταν ο Μπάμπης, μετά από αρκετή σκέψη, θα αποκαλύψει στην Ασημίνα τη σχέση Δρόσως – Κωνσταντή.

Τη σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή θα ανακαλύψει και ο Νικηφόρος ο οποίος θα αντιδράσει με απίστευτη βιαιότητα και τα δύο αδέλφια θα ανταλλάξουν, εκτός από βαριές κουβέντες- μπουνιές.