Latest News

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Κάτια Ταραμπάνκο: «Με απείλησαν πως θα μου χαράξουν το πρόσωπο»!


 Τη γνωρίσαμε το 2019 μέσα από τη δυναμική συμμετοχή της στο «GNTM» από όπου βγήκε και νικήτρια. Φέτος την απολαύσαμε στο Survivor όμως αναγκάστηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς, για... λόγους υγείας.

O λόγος για την Κάτια Tαραμπάνκο, η οποία παραχώρησε στο συνέντευξη στο περιοδικό «You», η οποία σχολιάστηκε από την εκπομπή Happy Day.

Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε στα κακόβουλα σχόλια και τις απειλές που δέχτηκε μετά το GNTM.

«Σίγουρα δέχθηκα πολλά σχόλια. Ενοχλήθηκα, απογοητεύτηκα και κάποια στιγμή φρίκαρα. Ήθελα απλά να κλειστώ σε ένα σπίτι. Να κλείσω το κινητό μου και να μην έχω κανέναν. Αυτή η κατάσταση κράτησε για δυο μήνες. Δεν μου συνέβαινε κάθε μέρα, αλλά ερχόταν κι έφευγε. Ένιωθα ότι έχω κάνει κάτι λάθος. Όμως, πολλές φορές ο κόσμος είναι πολύ σκληρός κριτής. Δέχθηκα πολλά ακραία σχόλια, ακόμη και απειλές, ότι “αν σε πετύχω έξω θα σου χαράξω το πρόσωπο”. Απ’ όλα θα υπάρχουν, αλλά δεν τα αφήνω να με επηρεάσουν.»

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης αναφέρθηκε επίσης σε ένα περιστατικό με μία δασκάλα η οποία ισχυριζόταν ότι μπερδευόταν και δεν πρόφερε καλά το όνομά της προκειμένου να την κοροϊδέψει.