Latest News

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Γαβαλάς: «Δεν μπορώ να μένω σε πληγές - Δεν είμαι ούτε γάζα ούτε αντισηπτικό»! (BINTEO)

  

Για το αν είναι εύκολο να συγχωρεί ανθρώπους μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς ...

στην εκπομπή «Οδηγό καλής ζωής».

Ο σχεδιαστής μόδας άνοιξε τη συζήτηση γύρω από τη συγγνώμη χιουμοριστικά, λέγοντας ότι η τελευταία φορά που ζήτησε συγγνώμη ήταν «σήμερα το πρωί από τον καθρέφτη μου που με είδα τόσο κλασικό» είπε αναφερόμενος στο στυλ του.

Μιλώντας ωστόσο στη συνέχεια για τη μεγάλη του περιπέτεια στην οποία εμπλέκεται και η οικογένειά του, είπε: «Είναι συγχώρεση όλο αυτό που έχω κάνει. Καταρχήν στο κράτος, τους πολιτικούς, στα ήθη και στα έθιμα. Τα συγχώρησα όλα. Να θέλουν να με πείσουν ότι ζω σε μία κοινωνία που ένας άνθρωπος που μιλάει 5 γλώσσες και έχει επενδύσει εκατομμύρια στη χώρα του και είναι και εξτραβαγκάντ τον πέταξε στο περιθώριο, στην απόγνωση ότι δεν ξέρει πώς να τον χειριστεί. Τα έβαλα στο μίξερ του μυαλού μου και ίσως αυτό λέγεται συγχώρηση αφού προχωράω και δεν έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου να πάω εκεί που τελικά με έχουν θεό, στο εξωτερικό».

Και πρόσθεσε: «Ας με συγχωρήσουν όμως και τα πρόσωπα της οικογένειάς μου, γιατί μερικά ακόμα δεν με έχουν συγχωρήσει αν και εφόσον χρειάζεται συγχώρηση. Για μένα συγχώρεση καμιά φορά είναι το βαριέμαι πάει να πει συγχωρώ, πάω παρακάτω. Δεν μπορώ να μένω σε πληγές. Δεν είμαι ούτε γάζα ούτε αντισηπτικό. Είμαι ένας ζωντανός οργανισμός. Δημιουργώ, μου δημιουργούν πληγές, πάω παρακάτω». 

Αναφερόμενος δε στα είδη συγγνώμης είπε: «Υπάρχουν τα συγγνώμη που λέμε τις γιορτές, τα Χριστούγεννα συγχωρούμε, το Πάσχα συγχωρούμε, τον Δεκαπενταύγουστο συγχωρούμε. Τα άλλα είναι αν έχεις προκαλέσει ώστε κάποιος να σου επιτεθεί ή να σε κακομεταχειριστεί ώστε να σου ζητήσει συγγνώμη είναι μία έννοια. Αν είσαι αθώος κατά κοινή ομολογία και κάποιος σε παραβιάζει ψυχολογικά είναι άλλο πράγμα. Μετά είναι το “συγγνώμη, δείτε σας έσπασε το τακούνι”».