Latest News

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Amber Alert στο Survivor: Εξαφανίστηκαν 6 ώρες ο Αλέξης και ο Chris - Ξεκατίνιασμα Παππά με Μπάρτζη: «Μη μας γ@@@ς κιόλας»

 Ένας μικρός πανικός επικράτησε στο Survivor όταν ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης εξαφανίστηκαν για έξι ολόκληρες ώρες από την...

παραλία τους. 

Οι δύο «μπλε» πήγαν να βρουν φαγητό στο ξενοδοχείο και στην επιστροφή πλακώθηκαν με σεκιούριτι.

«Φωτιές» άναψαν στο Survivor δύο παίκτες από την ομάδα των «μπλε». Συγκεκριμένα οι Αλέξης Παππάς και Chris Σταμούλης σηκώθηκαν μέσα στα άγρια χαράματα την ώρα που οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους κοιμόντουσαν και απομακρύνθηκαν από την παραλία τους

Το παράδοξο είναι πως οι δύο παίκτες επέστρεψαν έπειτα από έξι ώρες και ενώ οι συμπαίκτες τους αλλά και η παραγωγή του Survivor τους αναζητούσαν, με την ανησυχία τους να είναι έκδηλη.

Όταν οι δύο παίκτες επέστρεψαν στην παραλία, οι δικαιολογίες που χρησιμοποίησαν δεν έμοιαζαν να καλύπτουν τα υπόλοιπα μέλη της «μπλε» ομάδας. Οι δύο παίκτες είπαν ότι χάθηκαν στο δάσος και μάλιστα, ότι όλες αυτές τις ώρες που έμειναν μαζί είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν αρκετά πράγματα για την προσωπική τους ζωή.

Oι ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης έφυγαν και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο, προκειμένου να βρουν να φάνε, ενώ στην επιστροφή τσακώθηκαν άγρια με έναν σεκιούριτι της παραγωγής.

Οι κακές γλώσσες λένε:  «Αυτοί έφυγαν για να πάνε σε ένα ξενοδοχείο για να φάνε. Το ξενοδοχείο είναι περίπου 25 με 30 χιλιόμετρα μακριά. Μετά έγινε κι ένα επεισόδιο με έναν σεκιουριτά. Αυτό που μου είπαν εμένα είναι ότι πλακώθηκαν με έναν σεκιουριτά που τους είδε στην επιστροφή. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η τιμωρία που δέχτηκαν είναι μικρή. Να σας πω ότι έγινε πολύ μεγάλη φασαρία στους μπλε, αυτά που είδαμε ήταν… οδοντόκρεμα. Υπήρχαν πολύ μεγάλες εντάσεις, γιατί έφυγαν, πώς έφυγαν, τι έκαναν, γιατί το έκαναν κλπ…»

Το συμβάν δεν έμεινε ασχολίαστο στο συμβούλιου του νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την ποινή των δύο παικτών. 

«Έχουν συμβεί κάποια γεγονότα τα οποία μας αναγκάζουν να αλλάξουμε τη ροή του συμβουλίου. Έχουν τεθεί κάποια όρια και έχουν να κάνουν με τον χώρο τον οποίο ζείτε, τις παραλίες σας» 

Συνεχίζοντας, ο Γιώργος Λιανός πρόσθεσε πως «δύο παίκτες ξεπέρασαν αυτά τα όρια και μάλιστα για πολύ μεγάλο διάστημα. Αποτέλεσμα ήταν η παραγωγή να ανησυχήσει και να κινηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός για να βρεθούν».

«Για την επόμενη ομάδα, η Μπλε ομάδα θα έχει κατά 20% λιγότερες προμήθειες. Αυτές αφορούν κατά 10% τον Αλέξη και κατά 10% τον Chris. Επίσης, στους επόμενους δύο αγώνες που θα υπάρχει έπαθλο φαγητού και θα κερδίσει η μπλε ομάδα, οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν το έπαθλο αυτό» συμπλήρωσε.

Παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια Παππάς και Μπάρτζης στο Survivor: «Μη μας γ@@@ς κιόλας»



Παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια Αλέξης Παππάς και Νίκος Μπάρτζης στο αγώνισμα του Survivor. 

Μετά τη νίκη της Άννας Μαρίας στον στίβο μάχης του Survivor, ο Αλέξης πλησίασε επιθετικά τον Νίκο λεγοντάς του «Είπαμε είσαι μάγκας αλλά μη μας γ@@ς κιόλας...εμένα δεν θα με βρίζεις».

Ο Νίκος του απάντησε ότι δεν τον έβρισε και ο Αλέξης επέμεινε: «Λες είστε μα@@@ες. Εγώ δεν είμαι μα@@@ας». 

Η Άννα Μαρία μπήκε στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ο Γιώργος Κοψιδάς τους φώναξε: «Παιδιά πού είμαστε, πού είμαστε;».