Latest News

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Survivor: Ο Καστίγιο, η Χοψονίδου και η... Σαλαγκούδη! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Την ώρα που στο Survivor δεν έχει κοπάσει ακόμα ο ντόρος με την Ανθή Σαλαγκούδη και γίνονται συζητήσεις για την είσοδο του Νέρι Καστίγιο, συνεχίζονται οι εμφανίσεις των... νέων παικτών.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν θα έχουμε την είσοδο της Βαλέριας Χοψονίδου, την αδελφή της Ολυμπίας δηλαδή που είναι η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη.

Μαζί της θα μπει στο παιχνίδι και άλλη μία κοπέλα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά.

Θυμίζουμε οτι μαζί τους, είχε ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο frontman της pop-rock ελληνικής μπάντας Inco, ο οποίος εκτός από το τραγούδι, είναι γνωστός για την ενασχόλησή του με τρίαθλο, την πυγμαχία αλλά και spinning instructor γνωρίζει πως να επιβιώνει στα δύσκολα!


Ο Νέρι Καστίγιο στο Survivor; Κι όμως, είναι πολύ πιθανό να το δούμε να γίνεται πραγματικότητα και ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και του Άρη να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα, τα οποία επικαλέστηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

Ψάχνουν αθλητή

Αυτό που είναι γνωστό εδώ και καιρό είναι πως η παραγωγή του Survivor ψάχνει κάποιον ή κάποιους αθλητές που να κάνουν... γκελ στο κοινό, προκειμένου να μεγαλώσει το ενδιαφέρον και να κρατήσει «ζεστό» τον κόσμο στον ανταγωνισμό που θα υπάρχει.

Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι το Σάββατο κάνει πρεμιέρα το MasterChef, το οποίο θα προβάλλεται τις ίδιες μέρες με το reality επιβίωσης.

Μεταξύ των ονομάτων λοιπόν που εξετάζονται είναι και αυτό του Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο, ο οποίος μετά από μία καριέρα σε ΟλυμπιακόΣταχτάρΜάντσεστερ ΣίτιΝτνίπροΣικάγο ΦάιερΆρηΠατσούκαΚλαμπ Λεόν και Ράγιο Βαγιεκάνο, έχει κρεμάσει τα παπούτσια του από το 2014 και έχει αφοσιωθεί στο ψάρεμα.

Survivor 3 χρόνια μετά

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Νέρι Καστίγιο παίζει για το Survivor, καθώς το ίδιο είχε γίνει το 2018.

Τότε όμως, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει με την παραγωγή, αλλά λίγο πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο είχε κάνει πίσω και είχε ακυρώσει την συμμετοχή του.

@ Καλά οι νέοι παίκτες δεν έχουν καμία τύχη μετά το πρώτο διορισμό σε ριάλιτι με το φαινόμενο Σαλαγκούδη...