Latest News

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Σάλος με την κοσμική Αθήνα που άλλαξε χρόνο στο Ντουμπάι: Κωστόπουλος, Λιόλιου στο Nammos (ΒΙΝΤΕ0-ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο εξωτικό Ντουμπάι διασκέδασαν και άλλαξαν τον χρόνο πολλοί Έλληνες celebrities προκαλώντας αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια

Παρότι ανακοινώνει καθημερινά κρούσματα, το Ντουμπάι θεωρείται covid free, δεν έχει μέτρα lockdown και τα μαγαζιά εστίασης λειτούργησαν κανονικά με ξέφρενα πάρτι. Επώνυμοι Έλληνες της σόουμπιζ και του επιχειρηματικού χώρου διασκέδασαν αλλάζοντας τη χρονιά στο περίφημο Nammos Dubai, το «δίδυμο αδελφάκι» του μυκονιάτικου Nammos.

Στο πανάκριβο club restaurant έλαβε χώρα ένα εκρηκτικό ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2021. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ένα μεγαλειώδες μενού και διασκέδαση μέχρι πρωίας με Έλληνες καλλιτέχνες και DJs, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον μύθο του ελληνικού «Privilege», Βασίλη Τσιλιχρήστο.

Μεταξύ άλλων, στο Nammos Dubai βρέθηκαν ο Πέτρος Κωστόπουλος με την τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, το μοντέλο Ιωάννα Μπέλα, ο Χάρης Σιανίδης, το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, o Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Παναγιώτου, η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και πολλοί άλλοι. Στο Ντουμπάι έκανε αλλαγή χρονιάς και ο γνωστός τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο επέλεξε το Cipriani για τη διασκέδασή του.