Latest News

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Σάλος στο διαδίκτυο με τα αδέλφια Βαρουξή- «Συνευρέθηκα με κοπέλα που νόμιζε ότι ήμουν ο αδελφός μου»! (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ο
Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής, οι δίδυμοι που συμμετείχαν πρόσφατα στο Big Brother του ΣΚΑΙ ήταν ...καλεσμένοι στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου".

 Ωστόσο, μια ερώτηση που τέθηκε στα δυο αδέρφια στάθηκε αφορμή για ποικίλες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια στα social media. 


«Έχεις συνευρεθεί ερωτικά με κοπέλα που νόμιζε ότι ήσουν ο αδελφός σου;» ρωτήθηκε, συγκεκριμένα, ο Χρήστος από την Κατερίνα Καραβάτου με τον πρώην παίκτη του ριάλιτι να απαντά δίχως δεύτερη σκέψη: 

«Ναι, το απαντήσαμε αυτό και πριν. Ναι. Που είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης», διευκρινίζοντας ότι δεν επρόκειτο για κοπέλα με την οποία είχε σχέση κάποιος από τους δύο. 

Το γεγονός αυτό προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο με χρήστες των κοινωνικών μέσω δικτύωσης να μιλούν για "βιασμό" αν ισχύει ότι η κοπέλα αυτή δε γνώριζε με ποιον συνευρέθηκε. 

Μετά τις πολλές αντιδράσεις, τα δυο αδέρφια έδωσαν τη δική τους απάντηση μέσα από το Instagram, υποστηρίζοντας ότι η κοπέλα αυτή είχε γνώση, καθώς ήθελε και τους δύο. 

«Kακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε Survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμήθηκαν να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήμασταν 1 εβδομάδα πριν και πάνε να γράψουν ότι είμαστε και “Βιαστές”.


Όταν σε μια σχέση 3 ατόμων (εγώ ο αδερφός μου και μια κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δυο και όπως ανέφερα στην εκπομπή δεν μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε. Αυτό θεωρείτε βιασμός; Mην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι» 'εγραψαν σε story τους. 

Ανάμεσα σε αυτούς που ξέσπασαν κατά των διδύμων ήταν και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο οποίος σε έντονο ύφος μέσα από InstaStories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολίασε τη δήλωση αυτή ως εξής:

«Ναι έχουμε βρεθεί. Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά ο Παναγιώτης”. Και το είπαν χαλαρά γελώντας, χωρίς δισταγμό, χωρίς αιδώ, χωρίς να αντιλαμβάνονται την απάντησή τους και την ίδια τους την πράξη. Χωρίς να συνειδητοποιούν πως αυτό το “ναι” ήταν ομολογία αποπλάνησης, καθώς η κοπέλα για την οποία έγινε λόγος συνευρέθηκε ερωτικά με κάποιον για τον οποίον δεν έχει συναινέσει. Προχώρησε σε σεξουαλική πράξη με έναν από τους δύο ερήμην της. Δίχως να γνωρίζει, δίχως να δώσει την συγκατάθεσή της και αυτό είναι εξαπάτηση και αποπλάνηση.

“Όχι κοπέλα του Χρήστου ή κοπέλα δική μου. Δεν ήταν σχέση να το διευκρινίσουμε”. Η συγκεκριμένη διευκρίνιση έρχεται να προστεθεί στο έγκλημά τους και να υπερτονίσει τον σεξισμό των δύο νεαρών, οι οποίοι θεωρούν ότι μια γυναίκα που δεν βρίσκεται σε σχέση δεν αξίζει. Ότι είναι γυναίκα χωρίς αυτοδιάθεση, χωρίς δικαιώματα και ανάξια αυτοσεβασμού.

Ότι μπορούν να τη βιάσουν δεν έχει σύντροφο, ότι μπορούν να την εκμεταλλευτούν γιατί είναι μόνη της. Ότι μπορούν να την κακοποιήσουν γιατί δεν έχει έναν άνδρα στο πλευρό της. ‘Οτι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, γιατί δεν “ανήκει” σε κανέναν, γιατί έχει πάει με πολλούς, γιατί, γιατί… Με λίγα λόγια οι δίδυμοι αναπαράγουν όλα τα σεξιστικά στερεότυπα και διαιωνίζουν τη πατριαρχεία» 'εγραψε. 

Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε, ωστόσο, από πολλούς χρήστες του διαδικτύου ο τρόπος που οι παρουσιαστές έθεσαν την εν λόγω ερώτηση αλλά και η χαλαρή αντίδρασή τους στο άκουσμα της απάντησης. 

Με την... απολογία τους ξεκίνησαν την εκπομπή τους η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, το πρωί της Τρίτης, με αφορμή τις δηλώσεις των δίδυμων αδερφών Βαρουξή ότι συνευρέθηκαν διαδοχικά με την ίδια κοπέλα και τον σάλο που προκάλεσαν.

«Καλημέρα. Σήμερα ξεκινάμε αλλιώς. Γιατί τα πράγματα είναι πια αλλιώς», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτουνα προσθέτει: 

«Σκέφτομαι πως αυτές οι στιγμές, αυτό που βασικά απαιτούν, είναι αυτοκριτική, είναι σκέψη, είναι προσοχή, είναι επαναπροσδιορισμός, είναι δύναμη και βασικά είναι ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου, αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει πριν από αυτή τη συμπεριφορά. Αλλά όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν και αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κρατερός Κατσούλης αναφέροντας τα εξής: «Επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και για να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο ειλικρινές συγγνώμη για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελά μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμα και σε μίσος και εκφράστηκε ακόμα και με κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, την οικογένειά μας.

Συγγνώμη που κλονίσαμε την σχέση εμπιστοσύνης την καθημερινή, που έχουμε φτιάξει τόσα χρόνια -και δεν αναφέρομαι στα τελευταία 4 μόνο. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, από τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη, από εμάς τους ίδιους και μια υπόσχεση: Πιστέψτε με, το πάθημα έγινε μάθημα».