Latest News

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Διπλή σύλληψη για ναρκωτικά και όπλα μετά από καυγά

 


Δύο άνδρες, 50 και 48 ετών, συνελήφθησαν στο λιμάνι του Πειραιά μετά από καυγά που... ξέσπασε. 

Οι αρχές εντόπισαν στους δύο άνδρες ναρκωτικά και όπλα, ενώ νωρίτερα είχαν τραυματίσει έναν τρίτο άνδρα στο κεφάλι και στα πλευρά.

Η ανακοίνωση του λιμενικού:

“Δύο ημεδαποί ηλικίας 50 και 48 ετών συνελήφθησαν σήμερα πρωινές ώρες στο λιμένα Πειραιά, εντός του προβλήτα Αργοσαρωνικού, από  στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση των  διατάξεων των άρθρων 42, 45, 299 του Π.Κ., του  Νόμου 2168/93 καθώς και του Νόμου 4139/13.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ενημέρωσης της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για περιστατικό διαπληκτισμού τριών (03) ατόμων, τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής μετέβησαν άμεσα στην προαναφερόμενη περιοχή όπου και εντόπισαν την ύπαρξη τριών ανδρών εκ των οποίων ο ένας έφερε τραύματα  στο κεφάλι και στα πλευρά ενώ εξακολουθούσε να έχει τις αισθήσεις του.

Από σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε στους έτερους δύο μη τραυματισμένους άνδρες, στον μεν 48χρονο, βρέθηκε ένα πακέτο τσιγάρα που περιείχε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, στον δε 50χρονο, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα στα πόδια του, εντός περιποδίου, τέσσερα μαχαίρια (με μήκος λάμας 10, 14, 15 και 20 εκατοστά έκαστο). Στο σημείο του διαπληκτισμού βρέθηκαν ακόμη ένα κατσαβίδι με ίχνη αίματος συνολικού μήκους 13 εκατοστών, ένα στιλέτο τύπου πεταλούδας και μήκος λάμας 10 εκατοστών το οποίο έφερε ίχνη αίματος καθώς και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με ίχνη αίματος τα οποία φορούσε ο 50χρονος.

Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε από τα παραπάνω στελέχη στην οικία όπου διαμένουν οι δύο ημεδαποί στο Κερατσίνι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

-μία πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 8,3 γραμμαρίων,

-μία πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 8,4 γραμμαρίων,

-μία πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 8,3 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν τα παραπάνω ανευρεθέντα”.