Latest News

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Άγριες Μέλισσες: «Φρίκη» στο Διαφάνι – Ο Βόσκαρης βιάζει την Σοφούλα!

 


Νέες συγκλονιστικές σκηνές έρχονται στις «Άγριες Μέλισσες» και στο Διαφάνι, καθώς ένας νέος βιασμός 
της Σοφούλας από τον Βόσκαρη ταράζει τα νερά...

στη σειρά. 

Η Σοφούλα δεν αργεί να καταλάβει με ποιον άνθρωπο έχει μπλέξει. Είναι όμως πλέον αργά. Και ο πρώην αρραβωνιαστικός της, ο Άγγελος, οι γονείς της αλλά και ο Λάμπρος με την Ελένη την είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους της σχέσης της με τον διοικητή του Διαφανίου. Η Σοφούλα δεν ήθελε να ακούσει κανέναν…

Τα μαρτύριο της Σοφούλας στα χέρια του Βόσκαρη έχει αρχίσει ήδη. Κάθε μέρα που περνά μαζί του είναι και χειρότερη. Από την πρώτη νύχτα του γάμου της μαζί του θα καταλάβει ποιος είναι.

Το μαρτύριο δεν έχει τελειωμό – Ο νέος βιασμός

Ο Βόσκαρης, ακολουθώντας τη γνωστή πρακτική του, βιάζει την Σοφούλα με εξευτελιστικό τρόπο και της φέρεται απάνθρωπα. Κι όταν η Σοφούλα αντιδράει της επιτίθεται βάναυσα με ακατονόμαστες φράσεις και την απειλεί πως αν μιλήσει σε τρίτους θα το μετανιώσει πικρά. Της απαγορεύει μάλιστα τις πολλές εξόδους από το σπίτι και απαιτεί να του ζητά την άδεια όταν θέλει να βγει έξω.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα αρχίζουν να αισθάνονται ότι η κόρη τους δεν περνά καλά στα χέρια του διοικητή Βόσκαρη αλλά προς το παρόν δεν ξέρουν τι να κάνουν και πώς να βοηθήσουν τη κόρη τους η οποία στις μετρημένες φορές που την έχουν δει από το γάμο της και μετά τους λέει ότι η ζωή της κυλά αρμονικά.

Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα «μαρτυράει» στα χέρια του Βόσκαρη

Ο αδίστακτος Βόσκαρης προχωράει σε κρυφό γάμο με τη Σοφούλα χωρίς καλεσμένους.

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στο Διαφάνι, καθώς στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες, θα δούμε σκηνές που θα ταράξουν, όπως αυτή στην οποία ο Βόσκαρης κακοποιεί τη Σοφούλα.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις που εξασφαλίσαμε ο Βόσκαρης στη προσπάθεια του να εδραιωθεί στο χωριό κάνει ότι περνάει από το χέρι του συνεχίζοντας τα αδίστακτα σχέδια του. Αυτή τη φορά στη μάχη που δίνει κατά της Ελένης θέλει να έχει σύμμαχο του για τους λόγους που αυτός γνωρίζει και τη Σοφούλα. Αγνοεί τη γνώμη του Τόλλια και πείθει τη Σοφούλα να τον ακολουθήσει. Μάλιστα προχωρεί σε κρυφό γάμο μαζί της χωρίς καλεσμένους.

Όλο το χωριό φυσικά βρίσκεται απέναντι του και δεν βλέπει με καλό μάτι τη σχέση του με τη Σοφούλα ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούνται την αντίδραση του Άγγελου που βλέποντας την ύπουλη αυτή στάση του διοικητή του είναι πυρ και μανία. Ο Βόσκαρης, δεν περνούν λίγες μέρες από την επισημοποίηση της σχέσης του με τη Σοφούλα και αρχίζει να της δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.

Βρισιές, απειλές ακόμη και ξύλο για τη μεγάλη κόρη του Τόλλια που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει μπροστά της. Η Σοφούλα διαπιστώνει προς μεγάλη της έκπληξη πως ο Βόσκαρης, ο άνθρωπος που τη γοήτευσε και για χάρη του διέλυσε τον αρραβώνα της με τον Άγγελο, στις Άγριες Μέλισσες, είναι ένα σκέτο κτήνος. Αν και πανικόβλητη από την εξέλιξη των πραγμάτων σκέφτεται πλέον σοβαρά πως θα ξεφύγει από κοντά του.