Latest News

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν πάει στο Αυστραλιανό Όπεν γιατί δεν θέλει η γυναίκα του!

  


Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Αυστραλιανού Όπεν έβαλε “φωτιές” στον Ρότζερ Φέντερερ... αφού αποκάλυψε πως ο Ελβετός τενίστας δεν θα λάβει μέρος στο κορυφαίο τενιστικό τουρνουά, γιατί δεν ήθελε η γυναίκα του.

“Πριν έναν μήνα μιλήσαμε και είχε δυο επιλογές. Μπορούσε να έρθει μόνος ή με όλη του την οικογένεια και να κάνουν καραντίνα. Το πρόβλημα ήταν πως η Μίρκα (η σύζυγος του Φέντερερ) και τα παιδιά δεν θα είχαν δικαίωμα να εγκαταλείψουν το δωμάτιο. Θα έπρεπε να περάσουν 14 μέρες στο δωμάτιο. Η εξαίρεση καλύπτει μόνο τους παίκτες. Εκείνος θα μπορούσε να βγει, να προπονηθεί και να επιστρέψει, αλλά η οικογένεια του δεν θα μπορούσε να βγει. Αυτό δεν το ενέκρινε η Μίρκα”, είπε ο Σα, σε συνέντευξή του στο Ace BandSports.

Όσο για την άλλη του επιλογή, να ταξιδέψει μόνος στην Αυστραλία, είναι κάτι που δεν υπήρχε στο τραπέζι για τον Ελβετός: “Θα έπρεπε να μείνει τουλάχιστον 5 εβδομάδες μακριά από την οικογένειά του. Και μου είπε ότι είναι 39, έχει 20 Grand Slams και 4 παιδιά. Δεν είναι πλέον στη φάση που μπορεί να βρίσκεται 5 εβδομάδες μακριά από την οικογένειά του”.