Latest News

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Το τελευταίο αντίο στην Τιτίκα Σαριγκούλη - Συγκλονίζει ο ανιψιός της (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό Τιτίκα Σαριγκούλη συγγενείς και φίλοι ...το πρωί της Δευτέρας.

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 87 της μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και τη βρήκαν τα ανίψια της.

Ο ανιψιός της Τιτίκας Σαριγκούλη, Θανάσης συγκλονίζει περιγράφοντας πώς βρήκε τη θεία του νεκρή μέσα στο σπίτι της.

«Το ραντεβού μας, όπως κάθε Κυριακή, ήταν στο σπίτι της. Θα μέναμε μαζί όλη την ημέρα, όπως κάναμε εδώ και πολλά χρόνια σαν μια οικογένεια. Ωστόσο την περασμένη Κυριακή πέρασα από το σπίτι. Χτύπησα πολλές φορές το κουδούνι, αλλά η Τιτίκα δεν άνοιγε την πόρτα. Ανησυχήσαμε πολύ. Με τον αδερφό μου αναγκαστήκαμε να σπάσουμε την πόρτα για να δούμε τι είχε συμβεί. Και εκεί είδαμε τη θεία μας πεσμένη μεταξύ του δωματίου της και του γραφείου. Είχε υποστεί βαρύτατο εγκεφαλικό. Τελικά η Τιτίκα μας “έφυγε” την Παρασκευή έτσι όπως ήθελε: όρθια.

Όποιος γνώριζε τη θεία μου θα καταλάβαινε πως η εικόνας της γιαγιάς που εκστόμιζε ύβρεις δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μέρος των σεναρίων και των ρόλων που έπρεπε να παίξει. Και, φυσικά, όταν οι σκηνοθέτες και οι σεναριογράφοι έδιναν έναν ρόλο στη θεία μου, εκείνη ήταν στρατιώτης. Χωρίς περιστροφές, ακολουθούσε κατά γράμμα όσα της έλεγαν. Ήταν εξαιρετικά ευγενική με όλους. Όταν κάποτε τη ρώτησαν αν και στην πραγματική της ζωή λέει αθυροστομίες όπως και στην τηλεόραση, εκείνη μου είχε πει: “Δηλαδή αν μου έδιναν τον ρόλο του δολοφόνου, εγώ θα έπρεπε να είχα σκοτώσει και στην πραγματική μου ζωή, επειδή ήταν έτσι ο ρόλος;”»...

Δείτε εικονες από το Γ’ Νεκροταφείο στην κηδεία της ηθοποιού.

«Όποιος γνώριζε τη θεία μου θα καταλάβαινε πως η εικόνας της γιαγιάς που εκστόμιζε ύβρεις δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μέρος των σεναρίων και των ρόλων που έπρεπε να παίξει. Και, φυσικά, όταν οι σκηνοθέτες και οι σεναριογράφοι έδιναν έναν ρόλο στη θεία μου, εκείνη ήταν στρατιώτης.

Νίκος Σοφιανός
Λίλα Καφαντάρη
Σπύρος Μπιμπίλας

Χωρίς περιστροφές, ακολουθούσε κατά γράμμα όσα της έλεγαν. Ήταν εξαιρετικά ευγενική με όλους. Όταν κάποτε τη ρώτησαν αν και στην πραγματική της ζωή λέει αθυροστομίες όπως και στην τηλεόραση, εκείνη μου είχε πει: “Δηλαδή αν μου έδιναν τον ρόλο του δολοφόνου, εγώ θα έπρεπε να είχα σκοτώσει και στην πραγματική μου ζωή, επειδή ήταν έτσι ο ρόλος;”», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso ο ανιψιός της.

 

Δημήτρης Τζουμάκης