Latest News

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Ξέσπασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ούτε για γαϊδούρια ο αγωνιστικός χώρος στη Λαμία, ντροπή για τη Super League»!

 


Οργή Μαρινάκη για τον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ, στον οποίο έπαιξε ο Ολυμπιακός με τη Λαμία με μήνυμα μέσω... social media

Μπορεί ο Ολυμπιακός να επικράτησε 6-0 της Λαμίας, παραμένοντας στην κορυφή της Super League 1, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έμεινε ικανοποιημένος από όλα όσα είδε στο ΔΑΚ.

Αφού εξέφρασε την οργή του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τονίζοντας ότι δεν είναι ούτε για γαϊδούρια. «Είναι πραγματικά ντροπή να είναι αυτή η εικόνα της Super League και δεν τιμά την ίδια τη διοργανώτρια, τους χορηγούς της και όσους θέλουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και την αναβάθμισή του», σχολίασε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η ανάρτησή του
Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας όχι μόνο για την ευρεία νίκη αλλά κυρίως για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν και το ρίσκο που πήραν να αγωνιστούν μέσα στο βούρκο και τη λάσπη.

Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο δεν στέκονται ούτε γαϊδούρια, όχι επαγγελματίες αθλητές υψηλού επιπέδου.

Είναι πραγματικά ντροπή να είναι αυτή η εικόνα της Super League και δεν τιμά την ίδια τη διοργανώτρια, τους χορηγούς της και όσους θέλουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και την αναβάθμισή του.

Η Super League οφείλει να πάρει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην ξαναγίνει ποτέ αγώνας της σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο.»