Latest News

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Η Jennifer Garner απομυθοποίησε την πιο sexy σκηνή της με ένα απολαυστικό video


Η Jennifer Garner ανήκει στη λίστα με τις ηθοποιούς που πάντα μας ενθουσίαζουν με το πόσο ακομπλεξάριστες είναι και "εκθέτουν" στο κοινό μια άλλη πλευρά τους... πιο ρεαλιστική. 

Η ίδια μέσα από τα social media της μας δείχνει την καθημερινότητά της όπως ακριβώς είναι χωρίς να φοβάται να είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας.

Η ταλαντούχα ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο instagram και κατάφερε να απομυθοποιείσει μια από τις πιο sexy τηλεοπτικές σκηνές που έχει κάνει. Σε αυτό, βλέπουμε την star να αναπαριστά τη σκηνή της Sydney Bristow. Τα δυο video πάιζουν παράλληλα - το πριν και το τώρα - φυσικά εκτός από τη χιουμοριστική διάθεση του πρόσφατου βίντεο ένα είναι σταθερό και αυτό είναι το καλλίγραμμο κορμί της. 

“Είμαι ευγνώμων σε όλους εδώ μέσα. Για να γιορτάσω τα 10 εκατομμύρια από σας, ορίστε το βίντεο που υποσχέθηκα στην μάνατζερ μου και τον εκδότη μου ότι δεν θα ανεβάσω ποτέ”, έγραψε στη λεζάντα η 48χρονη σταρ. “Μέσα στο 2021, κυρίες μου, θα προσπαθήσω να φαίνομαι γλυκιά μόνο για εσάς. Σας ευχαριστώ”.

Οι θαυμαστές της λάτρεψαν τον αυθορμητισμό της και δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν πόσο το απόλαυσαν!