Latest News

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Οι Άγριες μέλισσες φεύγουν, έρχονται νέες… μέλισσες! Έκλεισε το deal με τον ΑΝΤ1, ποιοι θα συμμετέχουν στη νέα σειρά


 Οι Άγριες μέλισσες όπως όλα δείχνουν, θα ρίξουν αυλαία στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, αλλά οι… νέες μέλισσες ετοιμάζονται για του χρόνου. 

Το συγγραφικό δίδυμο της επιτυχημένης σειράς ετοιμάζει νέο σίριαλ στον ΑΝΤ1 που θα θυμίζει πολύ τις Άγριες μέλισσες!

Όχι, δεν θα είναι πάλι στο Διαφάνι, αλλά θα είναι σειρά εποχής με θέμα τη μουσική σε Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη και Πειραιά. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές παρά μόνο ότι το δίδυμο Μελίνας Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη με τη συνεργασία του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου ετοιμάζονται και για το επόμενο σίριαλ, αφού τα έχουν βρει σε όλα με τον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι στη νέα σειρά θα δούμε πολλούς από τους πρωταγωνιστές των Άγριων μελισσών.
Η Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου, η Δανάη Μιχαλάκη, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και άλλοι λέγεται ότι έχουν κλείσει ήδη θέση στο νέο εγχείρημα. Άλλωστε, το είχε προϊδεάσει η Τσαμπάνη σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Να σημειώσουμε ότι το συγγραφικό δίδυμο ετοιμάζει και μία αστυνομική σειρά 13 επεισοδίων στην ΕΡΤ, όπου πρωταγωνιστές θα είναι πάλι ηθοποιοί που έχουν περάσει από τις Μέλισσες. Ο λόγος για τον Ανδρέα Κωνσταντίνου (Σέργιος) και την Εύη Χειλά-Φαμέλη (Θεοδοσία).