Latest News

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Νότης Σφακιανάκης: Ύβρεις κατά κράτους και ΜΜΕ - «Πληρωμένοι προστατεύουν εγκληματίες, βιαστές, παιδεραστές»

 


Μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram έκανε ο Νότης Σφακιανάκης, λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή του, κάνοντας λόγο για "πληρωμένους δημοσιογράφους" και "σαθρό σύστημα" που ..."προστατεύει λαμόγια, εγκληματίες και παιδεραστές γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια".

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής συνελήφθη πρόσφατα όταν αστυνομικοί, μετά από έλεγχο,  εντόπισαν στο όχημά του ναρκωτικά και ένα όπλο, η άδεια του οποίου είχε λήξει. Ο τραγουδιστής, μετά την παρουσία του σε εισαγγελέα, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης, προσωρινά αναβλήθηκε.

Μετά την εν λόγω ανάρτησή του στο Instagram, ο λογαριασμός του κατέβηκε χωρίς, ωστόσο, να έχει διευκρινιστεί αν τον διέγραψε ο ίδιος ή κατέβηκε από το κοινωνικό μέσο διακτύωσης.

Η ανάρτηση του Νότη Σφακιανάκη


«Η αγάπη σας χρόνια τώρα εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@λου αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαίρει και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές,  τους βιαστές, τους φοροφυγάδες, και πάσης φύσεως κακοποιό στοιχείο που πάει με τα νερά τους ή εντάσσεται κιόλας..... Απεναντίας για όλους εμάς τους υπολοίπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος, κερδίζοντας νούμερα “ευρά” γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Υ.Γ.1 Μην μασάτε με τη μαλακία που μας πασάρουν.

Υ.Γ.2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας που με φιμώνει το Instagram».