Latest News

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Η φωτογράφιση της Μπρουκ Σιλντς στην Vogue πριν από 34 χρόνια (ΕΙΚΟΝΑ)

 


Η Μπρουκ Σιλντς ξεκίνησε την καριέρα της από νωρίς ως μοντέλο...

Σε ηλικία 12 ετών κέρδισε τις εντυπώσεις στον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία «Η Κουκλίτσα της Νέας Ορλεάνης», στην οποία έπαιξε ένα μικρό κορίτσι που αναγκάστηκε να εργαστεί σαν ιερόδουλη στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα.

Η Μπρουκ Σιλντς απέκτησε ευρεία αναγνωρισιμότητα από αυτόν τον ρόλο και συνέχισε το μόντελινγκ μέχρι το τέλος της εφηβείας της. Με την ομορφιά της γοήτευσε τον σκηνοθέτη και παραγωγό Ράνταλ Κλέισερ, ο οποίος την επέλεξε σε ηλικία 14 ετών για τον ρόλο της Εμελιν στην «Γαλάζια Λίμνη», έναν χαρακτήρα που σημάδεψε την πορεία της Μπρουκ Σιλντς και την απογείωσε στο star system.

Η Μπρουκ Σιλντς θυμήθηκε την εποχή που ήταν μοντέλο στα 80s και γύρισε τον χρόνο πίσω στο προφίλ της στο Instagram. Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε με τους 1.1 εκατομμύρια followers της δύο φωτογραφίες της από το 1986, όταν πόζαρε ως μοντέλο στην Vogue.

Οι φωτογραφίες της έφηβης Μπρουκ Σιλντς σε ηλικία 21 ετών στην Vogue με εντυπωσιακά σοφιστικέ ντύσιμο τράβηξαν την προσοχή των θαυμαστών της και την αποθέωσαν για την ομορφιά της.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Μπρουκ Σιλντς φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue το 1980 σε ηλικία 14 ετών, την ίδια εποχή που έπαιξε στην ταινία «Γαλάζια Λίμνη». Την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε σε καμπάνια του Calvin Klein που πλέον θεωρείται εμβληματική.