Latest News

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

«Φάουλ» από τον «πιο σέξι γιατρό» του Instagram – Εκανε πάρτι γενεθλίων, χωρίς μάσκες, με σέξι γυναίκες!


 «Ανεύθυνη» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, αν μη τι άλλο, η κίνηση ενός διάσημου γιατρού στο Μανχάταν, που... έχει χαρακτηριστεί ως ο «πιο καυτός γιατρός» του Instagram, καθώς έκανε πάρτι χωρίς μάσκα σε σκάφος, ενώ μέχρι σήμερα διατυμπάνιζε την σημασία της κάλυψης του προσώπου.


Ο Μικαήλ Βαρσάβσκι – γνωστός και ως Δρ. Μάικ – φωτογραφήθηκε να διασκεδάζει με μια ομάδα γυναικών με σέξι μαγιό στο Sunset Harbour, για τον εορτασμό των 31ων γενεθλίων του, παρά το γεγονός ότι παρότρυνε το κοινό να κρατά αποστάσεις κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, αναφέρει η Daily Mail.


Ο διάσημος γιατρός (με το μαύρο καπέλο)κάνει πάρτι γενεθλίων χωρίς να τηρεί κανένα μέτρα προστασίας

Στις φωτογραφίες, διακρίνεται ο γιατρός με κόκκινο μαγιό και γυμνόστηθος να κάνει μασάζ σε μια γυναίκα και να ποζάρει χωρίς μάσκα δίπλα σε ένα μπουκάλι σαμπάνια – εξοργίζοντας τους οπαδούς του, που τον χαρακτήρισαν υποκριτή.


Θύμωσαν οι οπαδοί του


«Ξέρω ότι είναι δική σου η ζωή και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, αλλά επέλεξες να είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο. Και εξαιτίας αυτού, και του επαγγέλματός σου, θα έπρεπε να διατηρείς ένα υψηλό προφίλ» έγραψε στο Reddit μία ακόλουθος. «Υποτίθεται πως θα έπρεπε να είσαι το παράδειγμα. Σε θαύμαζα και σε σεβόμουν. Τώρα όλα αυτά έχουν χαθεί».


Από την έναρξη της πανδημίας, ο Βαρσάβσκι – που χαρακτηρίστηκε «πιο σέξι γιατρός» από τον περιοδικό People το 2015 – ζήτησε από το κοινό να φορά μάσκα, με εκκλήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην τηλεόραση. «Σας παρακαλώ, εάν πρόκειται να βγείτε έξω και πρόκειται να είστε κοντά σε άλλα άτομα, φορέστε μάσκα. Δεν έχει σημασία εάν είναι μεταξωτή, βαμβακερή ή χειρουργική. Ο σκοπός της μάσκας είναι να περιορίσει τα αναπνευστικά σταγονίδια που βάζετε στο περιβάλλον» είχε δηλώσει στο Fox Business τον Ιούλιο. «Φορώντας μάσκα, ουσιαστικά περιορίζετε την εξάπλωση στην κοινότητα».

Σύμφωνα με εκπρόσωπό του, ο γιατρός δεν φορούσε μάσκα μόνο όταν ήταν στο νερό

Σε μια συνομιλία με τον Δρ. Φαούτσι, που δημοσιεύτηκε στο YouTube, πρόσθεσε: «Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι εξαιρετικά σημαντική. Έτσι, ελέγχουμε την εξάπλωση αυτού του ιού».

Ο Βαρσάβσκι εργάζεται ως γιατρός πρωτοβάθμιας περίθαλψης στο Νιου Τζέρσεϊ και ταξίδεψε από την Νέα Υόρκη στο Μαϊάμι για τα γενέθλιά του στις 12 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την Daily Mail. Έχει περίπου 6,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, 3,9 εκατομμύρια στο Instagram και 2,9 εκατομμύρια στο Facebook.

«Όταν γίνεσαι πολύ γνωστός και επηρεάζεις πολλούς ανθρώπους με τις ιατρικές σου γνώσεις, είσαι δηλαδή ένα άτομο στο οποίο πολλοί βασίζονται για ιατρικές πληροφορίες σχετικά με την πανδημία, δεν είναι σωστό αυτό που έκανες» έγραψε κάποιος άλλος.

Τι απαντά ο γιατρός

Σε ανακοίνωσή του στην New York Post, ένας εκπρόσωπος του γιατρού, ισχυρίστηκε ότι ο Βαρσάβσκι έβγαλε την μάσκα μόνο για να κάνει μια βουτιά. «Ο Δρ. Βαράβσκι έβγαζε την μάσκα του μόνο όταν ήταν στο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC για τις βρεγμένες μάσκες. Το σκάφος ήταν ιδιωτικό» λέει η δήλωση, την οποία ο εκπρόσωπος απέδωσε σε «πηγή προσκείμενη» στον γιατρό.


«Ο Δρ. Βαρσάβσκι ήταν πάντα – και είναι – υποστηρικτής της μάσκας και της ασφάλειας εν μέσω της πανδημίας. Ακολουθήθηκαν όλες οι ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές οδηγίες του CDC που σχετίζονται με το ταξίδι και την ασφάλεια του κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένης της χωρητικότητας του σκάφους».