Latest News

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Σκάνδαλο στην British Airways: Αεροσυνοδός προσφέρει σεξ εν ώρα πτήσης! -Χρέωνε 50 λίρες το ερωτικό ραντεβού στον αέρα! (ΕΙΚΟΝΑ)

 


Ερωτικές υπηρεσίες επί πληρωμή σε επιβάτες, ακόμη και κατά τη διάρκειας της πτήσης, φέρεται να προσφέρει μία αεροσυνοδός της ...British Airways.

Η διοίκηση της αεροπορικής εταιρίας έχει διατάξει εσωτερική έρευνα για τον εντοπισμό της αεροσυνοδού-call girl, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο όλο αυτό να πρόκειται για φάρσα.

Η αεροσυνοδός, γνωστή με το ψευδώνυμο «AirHostess71», διαφημίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει και τα προσόντα της μέσω των social media.

Δημοσιεύει στο Facebook φωτογραφίες με τα καλλίγραμμα πόδια της ενώ σε κάποιες από τις πιο τολμηρές πόζες της, σηκώνει τη φούστα της στολής και αποκαλύπτει τα οπίσθια της.

Οι αναρτήσεις-αγγελίες της «AirHostess71», σύμφωνα με την DailyMail, είναι αρκετά αναλυτικές και αληθοφανείς.


Χρεώνει 50 λίρες το ραντεβού, με τις προβλεπόμενες προσαυξήσεις αναλόγως της επιπλέον ειδικής φροντίδας που ενδέχεται να απαιτήσει ο επιβάτης/πελάτης. Μάλιστα, αν κάποιος θέλει να αγοράσει τα εσώρουχα της μπορεί να το κάνει, δίνοντας 25 λίρες.

Η «AirHostess71» ισχυρίζεται ότι είναι μέλος πληρώματος ιπταμένων με βάση το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, ενώ επικαλείται μαρτυρίες συναδέλφων της ότι οι έξτρα υπηρεσίες που προσφέρει είναι 100% αληθινές.