Latest News

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Μηνύουν τον πρώην της Κάιλι Τζένερ γιατί δεν πλήρωνε το ενοίκιο – Προκάλεσε ζημιές στο σπίτι που έμενε!


 Μήνυση σε βάρος του πρώην της Κάιλι Τζένερ Tyga κατέθεσε ο πρώην σπιτονοικοκύρης του για ζημιές στο σπίτι και επειδή αρνιόταν να πληρώσει ...το ενοίκιο.

Ο 30χρονος ράπερ φέρεται να προκάλεσε ζημιές στο πάτωμα, στους τοίχους και στους πάγκους πριν φύγει από το σπίτι όπου διέμενε για ένα χρόνο στο Μπέβερλι Χιλς.

Το ενοίκιο ήταν 32.000 δολάρια τον μήνα. Ο πρώην σπιτονοικοκύρης του τραγουδιστή ζητά τώρα αποζημίωση άνω των 200.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, με δικαστικά έγγραφα κατηγόρησε τον Tyga ότι άφησε χαραγμένο το λευκό δρύινο δάπεδο της κουζίνας (27.650 δολάρια), προκάλεσε ζημιές στο μαρμάρινο δάπεδο και πάγκους που κόστισαν 15.575 δολάρια και ζημίες αξίας 103.160,25 δολαρίων σε τοίχους με τοιχογραφίες και ταπετσαρία (103.160,25 δολάρια).

Ο ιδιοκτήτης είναι επίσης δυσαρεστημένος που ο Tyga φέρεται να προκάλεσε ζημιά στο δρόμο για το πάρκινγκ, εγκαθιστώντας μια στεφάνη μπάσκετ χωρίς άδεια, και κατέστρεψε την πόρτα εισόδου εγκαθιστώντας νέες κλειδαριές για τις οποίες δεν είχε ζητήσει την άδεια για να το κάνει.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού λέει ότι προσπάθησε να επιλύσει τη διαφορά μέσω διαμεσολάβησης τον Μάιο, αλλά ισχυρίστηκε ότι ο πρώην ενοικιαστής του αρνήθηκε να συμμετάσχει. Τώρα, τον μήνυσε για παραβίαση της σύμβασης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tyga δέχεται μήνυση για τη μη πληρωμή ενοικίου στην περιοχή. Τον Μάρτιο του 2018, η καλλιτέχνης μακιγιάζ Mezghan Hussainy κατηγόρησε τον Tyga ότι δεν πληρώνει ενοίκιο στο σπίτι του Beverly Hills που είχε στην ιδιοκτησία της και το νοίκιαζε για 40.000 δολάρια το μήνα.

Είχε μετακομίσει τον Μάρτιο του 2017, αλλά έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο καθώς απέτυχε να πληρώσει το ενοίκιο, αναγκάζοντάς την να προχωρήσει σε νομική ενέργεια για να ανακτήσει τα χρήματα και να τον βγάλει από το σπίτι.