Latest News

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Βεντέτα Έλενας Ακρίτα με Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Έγινες Κατίνα, δεν σε θαυμάζω πια!


Σε βεντέτα εξελισσεται η αντιπαράθεση μεταξύ της Έλενας Ακρίτας και της Μαργαρίτας Θεοδωράκη με νέες αιχμηρές δηλώσεις στα... μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με μία ακόμη μακροσκελή της ανάρτηση στο facebook η κόρη του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, επιχειρεί να απαντήσει εκ νέου στους επικριτές της και παράλληλα να ευχαριστήσει όσους τάζονται στο πλευρό της.

Επίσης, στέλνει… ευχές και κατάρες σε εκείνους που την πλήγωσαν και προειδοποιεί για μηνύσεις και αγωγές, ενώ αναφέρει πως σε νέα ανάρτηση της θα παρατεθούν τρεις επιστολές που είχε στείλει στον Πρωθυπουργό και στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Στην εισαγωγή του κειμένου της αναφέρεται στην προσωπική της καταστροφή η οποία όπως η ίδια υποστηρίζει ξεκίνησε στα χρόνια της κρίσης για να κορυφωθεί στις ημέρες της πανδημίας, ενώ αναφέρεται και στον τρόπο που αντιμετωπίζει ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης τα όσα συμβαίνουν.

«Πάνε να πεθάνουν τον πατέρα μου γιατί κανιβαλίζουν τρώγοντας τις σάρκες του… Ο πατέρας μου δυστυχώς τα διαβάζει και χάνεται μέσα στη δυστυχία. Φοβάμαι πως δεν θα αντέξει… Και τότε…», αναφέρει.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη απαντά και στην Έλενα Ακρίτα, η οποία πρόσφατα σχολίασε την αρχική της ανάρτηση στα social media, όπου ισχυριζόταν ότι «Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, μα και τι να μαγειρέψω, χα, χα, χα, δεν έχω πια τίποτα».

«Δεν περίμενα να είσαι τόσο κουτσομπόλα. Έγινες Κατίνα… Δεν σε θαυμάζω πια. Σε λυπάμαι. Αντί να κουτσομπολεύεις δε μου στέλνεις κανα σακί ξηρά τροφή, δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ…», γράφει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη απαντώντας στην Έλενα Ακρίτα.

Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωρακη:


 Με μια ολιγόλογη, αλλά σκληρή ανάρτησή της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα απάντησε στα σχόλια της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτας, στα οποία έκανε επίθεση στη δημοσιογράφο.

«Δεν περίμενα να είσαι τόσο κουτσομπόλα. Έγινες Κατίνα… Δεν σε θαυμάζω πια. Σε λυπάμαι. Αντί να κουτσομπολεύεις δε μου στέλνεις κανα σακί ξηρά τροφή, δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ…», έγραψε μεταξύ άλλων η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, προκαλώντας την αντίδραση της δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα σημείωσε δηκτικά: «Η κ. Μαργαρίτα Θεοδωράκη σε κείμενό της εξαπολύει κατάρες προς πάσα κατεύθυνση και χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς για μένα. Δεν μπορώ και δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το επίπεδο. Σέβομαι τον Μίκη Θεοδωράκη. Σέβομαι το εργο του, την ιστορία του, την υστεροφημία του. Ό,τι είχα να γράψω το έγραψα. Δεν επανέρχομαι. Εκτός αν προκληθώ».

Συμπλήρωσε, δε: «Να είναι καλά η γυναίκα, τίποτα άλλο».