Latest News

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Μάθιου Μακόναχι: O πατέρας του πέθανε πάνω στο σεξ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Ο Μάθιου Μακόναχι αποκάλυψε πως ο πατέρας του πέθανε από καρδιακή ανακοπή ενώ έκανε σεξ με τη...

μητέρα του.  

 Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου βιβλίο του, «Greenlights», στο οποίο μιλά ανοιχτά για την οικογένειά του.  

  Σε απόσπασμα που παρουσιάζει το περιοδικό People, στου οποίου το εξώφυλλο πρωταγωνιστεί, ο Μακόναχι αποκαλύπτει πως ο πατέρας του, Τζέιμς Ντόναλντ πέθανε ενώ έκανε σεξ με την μητέρα του, Κέι.       

 «Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τη μαμά. "Ο μπαμπάς σου πέθανε". Μου κόπηκαν τα γόνατα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ο μπαμπάς μου. Κανείς και τίποτα δεν μπορούσε να τον σκοτώσει. Εκτός από τη μαμά. Πάντα έλεγε σε μένα και τα αδέρφια μου, "Αγόρια, όταν φύγω, θα κάνω έρωτα στη μητέρα σας". Και αυτό ακριβώς συνέβη. Έπαθε καρδιακή ανακοπή πάνω στην κορύφωση», είπε ο ηθοποιός.      

Ο πατέρας του Μάθιου Μακόναχι πέθανε το 1992. Με την μητέρα του είχαν μια σχέση με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις- παντρεύτηκαν και χώρισαν μεταξύ τους τρεις φορές. Η σύλληψη του Μάθιου έγινε λίγο μετά τον τρίτο γάμο τους.   

 «Σε φάσεις ήταν βίαιοι», είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό People, προσθέτοντας: «Όπως λέω και στο βιβλίο, αυτός ήταν ο τρόπος που επικοινωνούσαν. Είχαν πάρει διαζύγιο δυο φορές και παντρεύτηκαν τρεις, θέλω να πω, ήταν κάτι σαν τον Ειρηνικό Ωκεανό εν μέσω καταιγίδας».