Latest News

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Γαλλία: «Φαρμακερό» σχόλιο Ολάντ για την Μπριζίτ Μακρόν - «Είναι ηλικιωμένη»!

 


Από ότι φαίνεται ο Φρανσουά Ολάντ δεν πρέπει να συμπαθεί και πάρα πολύ την σύζυγο του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν... Μπριζίτ.

Όπως αποκαλύπτει το βιβλίο «Madame La Presidente», το οποίο υπογράφουν οι δημοσιογράφοι Ava Djamshidi και Nathalie Schuck, γίνεται, μεταξύ άλλων, λόγος για αρνητικά σχόλια του Ολάντ και της Ζουλί Γκαγιέ για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας του ζεύγους Μακρόν (25 χρόνια) μολονότι και οι δύο -Ολάντ και Γκαγιέ- έχουν μεταξύ τους 18 χρόνια διαφορά.

Οι δύο δημοσιογράφοι υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι ο 66χρονος πρώην πρόεδρος της Γαλλίας και η 48χρονη ηθοποιός σύζυγός του χαρακτηρίζουν την Μπριζίτ Μακρόν ως «η ηλικιωμένη».

Στα αποσπάσματα που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Gala, Ολάντ και Γκαγιέ έκαναν το βιτριολικό σχόλιο σε δείπνο ότι ο Μακρόν δεν θα μπορούσε να καθυστερήσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Γαλλίας για το 2022 γιατί τότε η Μπριζίτ Μακρόν «θα ήταν πολύ μεγάλη σε ηλικία».

Αυτή δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για κακές σχέσεις ανάμεσα στα δύο ζευγάρια.

Όπως έχει γράψει το περιοδικό Paris Match η Γκαγιέ φέρεται να έχει στείλει ένα οργισμένο sms στην Μπριζίτ Μακρόν επειδή την απέκλεισε από πάρτι στο Ελιζέ για τις πρώην πρώτες κυρίες της Γαλλίας.

Η Γκαγιέ έγινε, δε, ακόμα πιο έξαλλη γιατί στο επίμαχο πάρτι είχε προσκληθεί η πρώην σύντροφος του Ολαντ, η Βαλερί Τριερβελέρ με την οποία ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας χώρισε το 2014 για τα μάτια της Γκαγιέ.