Latest News

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Νίκαια: Λιγοστές οι ελπίδες για να κρατηθεί στη ζωή ο σκύλος που μαχαίρωσε καθηγητής (ΒΙΝΤΕΟ- ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Λιγοστές είναι οι ελπίδες για να κρατηθεί στη ζωή το άτυχο αδέσποτο σκυλάκι που δέχτηκε δύο μαχαιριές στα πλευρά από ασυνείδητο άνδρα, καθώς οι μαχαιριές που δέχτηκε το τετράποδο διαπέρασαν τον ...πνεύμονά του.

Οι τέσσερις κτηνίατροι που το ανέλαβαν κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια αλλά τα χτυπήματα που δέχτηκε το άτυχο ζωάκι ήταν τέτοια που δεν τους άφηναν πολλά περιθώρια ώστε να ελπίζουν στη σωτηρία του.

Το χρονικό

Ο δράστης, που είναι καθηγητής σε σχολείο βρισκόταν πεσμένος στην άσφαλτο, έχοντας κάνει κεφαλοκλείδωμα με το ένα του χέρι στον σκύλο και με το άλλο μαχαίρωνε το άτυχο ζώο στα πλευρά. Όπως ήταν φυσικό, ο σκύλος βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα. Παράλληλα, άλλος ένας άντρας χτυπούσε το σκυλί στο κεφάλι με ένα σιδερένιο σκουπόξυλο.

Οι μάρτυρες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, ενημέρωσαν αστυνομικούς, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο και αναζήτησαν τους δράστες. Τελικά, κατάφεραν να εντοπίσουν τον καθηγητή στο σπίτι του και ακολούθησε αυτόφωρη διαδικασία κατά την οποία συνελήφθη. Πάντως, σύμφωνα με όσα τονίζουν οι γείτονές του, ο συγκεκριμένος καθηγητής απειλεί κατά καιρούς τους φιλόζωους κατοίκους και έχει προβεί σε μήνυση, γιατί ταΐζουν τα αδέσποτα ζώα.