Latest News

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Big Brother- Νέο "ροζ βίντεο" και δεύτερης παίκτριας του reality

Σάλος προκλήθηκε με ένα νέο ροζ βίντεο που συνδέεται με ριάλιτι της τηλεόρασης και συγκεκριμένα με το Big Brother...

Πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος από το βίντεο με τις ιδιαίτερες στιγμές μιας άλλης παίκτριας με τον πρώην σύντροφό της, βγαίνει στη... φόρα και νέο βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου και δεύτερης παίκτριας η οποία, από τη στιγμή που μπήκε στο reality του ΣΚΑΙ, έχει συγκεντρώσει για πολλούς λόγους τα φώτα της δημοσιότητας.

Βίντεο οκτώ λεπτών

Το βίντεο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, φαίνεται να έχει γυριστεί με τη συναίνεση της παίκτριας και... πρωταγωνίστριας των καυτών σκηνών. 

Μάλιστα, η Espresso αναφέρει ότι το βίντεο έχει γυριστεί πριν από αρκετά χρόνια και η εικόνα της παίκτριας σήμερα διαφέρει κατά πολύ σε σχέση με τώρα και είναι προφανές ότι έχει υποβληθεί σε αισθητικές παρεμβάσεις στο σώμα της.

Η παίκτρια του Big Brother, αρκετά νεώτερη, φαίνεται ανταποκρίνεται θετικά στη μαγνητοσκόπηση και μάλιστα να ποζάρει στην κάμερα.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χριστίνας για το δικό της ροζ βίντεο: "Με έχει στοιχειώσει"

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Χριστίνα Ορφανίδου, επίσης παίκτρια του Big Brother, εξομολογήθηκε την άσχημη εμπειρία της, μετά τη δημοσίευση ενός ροζ βίντεο από τον πρώην σύντροφό της.

"Είναι πολύ συχνό δυστυχώς αυτό το φαινόμενο. Δεν είμαι η μόνη", είπε. Με κλάματα στα μάτια εξομολογήθηκε πως βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη θέση. "Ανακάλυψα πως ο σύντροφός μου είχε παράνομες δραστηριότητες. Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη αλλά δεν έγινε κι έτσι αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να χωρίσουμε. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε πολλές προσωπικές στιγμές στα αρχεία μας.

Πρέπει να τα κρατάμε ιδιωτικά. Όταν μετά από έξι μήνες που γνώρισα έναν άλλο άνθρωπο, με τον οποίο είχαμε κι ένα ατύχημα, η προηγουμένη μου σχέση για να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο Internet προσωπικές μας στιγμές. το μετέδιδε από κινητό σε κινητό.

Με ξεφτίλισε, αναγκάστηκα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη, έχασα πολλά κιλά, μου χάλασε την καινούργια μου σχέση και πολλές φορές βίωσα bullying από εκείνους που είχαν δει βίντεο και φωτογραφίες. Από το 2018 αποφάσισα να μην ξανακάνω σχέση" είχε πει.