Latest News

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Big Brother: Ξέσπασε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη: "Στο δ… να πάτε, δεν τα θέλω τα 100 χιλιάρικα, θέλω να φύγω"! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ξέσπασε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μέσα στο σπίτι του Big Brother. Η δικηγόρος του ριάλιτι μετά τη σκληρή κόντρα που ήρθε με τη Σοφία Δανέζη και τον Ζακ είχε ακόμα ένα ξέσπασμα... ακόμα μεγαλύτερο.

Τα έβαλε με όλους και με όλα καθώς είναι τόσο απογοητευμένη και δυσαρεστημένη, όπως πρόδωσε η ίδια, με όλους τους συγκατοίκους της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο έσπρωξε με φωνές την Ραμόνα και μάζεψε την τσάντα της και έφυγε τρέχοντας προς την πόρτα της εξόδου του ριάλιτι του ΣΚΑΪ! «Ρε άι στο διάολο όλοι σας! Όλοι σας! Στο διάολο να πάτε! Θα με τρελάνετε εμένα ρε! Έτσι μόνο θα το κάνετε ρε; Τα καταφέρατε ρε» σημείωσε μαινόμενη η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Τέλος! Τέλος! Έχω νεύρα! Άι στο διάολο όλοι σας, με πρήξατε! Δεν σας αντέχω ρε! Κανέναν σας! Όλοι είστε άχρηστοι» συμπλήρωσε σε έξαλλη κατάσταση.

Τέλος, ενώ χτυπούσε με μανία την πόρτα του Big Brother, η Άννα Μαρία φώναζε πως «δεν θα θέλω τα 100 χιλιάρικα ρε! Θέλω να φύγω Big Brother»!

Λεπτά αργότερα, ωστόσο, έπειτα και από σύσταση του Μεγάλου Αδελφού να φτιάξει ένα χαμομήλι και να ξεκουραστεί για τη νύχτα, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κατευθύνθηκε στην αγαπημένη της γωνιά στον κήπο δίχως να μιλήσει σε κανέναν συμπαίκτη της.