Latest News

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Bachelor: Η εταιρεία με τα άλογα κινείται νομικά εναντίον της παραγωγής: «Φανταστικό και σκηνοθετημένο το ατύχημα. Έπληξαν τη φήμη μας»! (ΕΙΚΟΝΑ)


Oι τηλεθεατές παρακολούθησαν στους δέκτες τους το ομαδικό ραντεβού για ιππασία που είχε ο Παναγιώτης Βασιλάκος με παίκτριες του ριάλιτι του 
Alpha στο επεισόδιο του Bachelor που προβλήθηκε ...

την Παρασκευή.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του ομαδικού ραντεβού και σύμφωνα με το επεισόδιο, ο Παναγιώτης και η Ραφαέλα είχαν ένα ατύχημα με τα άλογα τους, το οποίο δεν προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα! Ωστόσο, σε δηλώσεις που έκαναν οι δύο τους στην κάμερα της παραγωγής, ανέφεραν πως έπεσαν από τα άλογα τους με αποτέλεσμα να χτυπήσουν. Ο Παναγιώτης τόνισε ότι τραυματίστηκε στο πόδι και η παίκτρια στην πλάτη. Μάλιστα, στο σημείο του ατυχήματος έφτασε και ασθενοφόρο.

PTOSH

Η εταιρεία Equitrek-Attica, που παραχώρησε τα άλογα και το χώρο για το γύρισμα του επεισοδίου, ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο facebook, ότι διαφωνεί πλήρως με όσα φάνηκαν και ότι έχουν ήδη κινηθεί νομικά έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρείας:

«Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τύπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή.

Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια».

Με το θέμα ασχολήθηκε το Πρω1νό του ANT1 όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως ίδιο ατύχημα έγινε και στο Bachelor της Νέας Ζηλανδίας.

Δείτε την ανάρτηση της εταιρίας:

alogaetaireia1