Latest News

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Φρίκη: 43χρονος άφησε έγκυο 11χρονη – Γέννησε πρόωρα και πέθανε τόσο αυτή όσο και το βρέφος!


 Όχι μόνο κακοποίησε σεξουαλικά ένα κορίτσι 11 ετών, όχι μόνο την άφησε έγκυο, αλλά ...το θύμα του πέθανε μέρες μετά τον πρόωρο τοκετό του παιδιού της. 

Το συγκεκριμένο δράμα έγινε στη Βραζιλία και θύτης είναι ένας 43χρονος άνδρας.


Όπως αναφέρει η Daily mail, o άνδρας φρόντισε και κακοποίησε σεξουαλικά τη Λουάνα Κόστα για πρώτη φορά στην ηλικία των εννέα ετών και συνέχισε να κάνει σεξ μαζί της ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η αστυνομία είπε ότι ο 43χρονος έπεισε το μικρό κορίτσι ακόμα και να ποζάρει μαζί του, σαν το ζευγάρι να ήταν σε κανονική σχέση ενηλίκων.



Η Λουάνα ήταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν την έπιασαν οι πόνοι και έπρεπε να γεννήσει πρόωρα. Πέθανε τέσσερις ημέρες μετά τη γέννηση του βρέφους που επίσης δεν τα καταφερε, στις 27 Οκτωβρίου.

Τα μέλη της οικογένειας της Λουάνα δεν κατάλαβαν την εξακολουθούμενη σεξουαλική κακοποίηση. Παρατήρησαν μόνο ορισμένες αλλαγές στο σώμα της όταν προχώρησε η εγκυμοσύνη και την πήραν να δουν έναν γιατρό, ο οποίος αποκάλυψε ότι ήταν πέντε μήνες έγκυος.

Στη συνέχεια, το κορίτσι είπε στην οικογένεια για την κακοποίηση που υπέστη σε διάστημα τριών ετών.

Σύμφωνα με τη θεία της, ο άντρας απείλησε το κορίτσι να μην το πει σε κανέναν και διέπραξε τα εγκλήματά του μακριά από το χωριό της οικογένειας.

Ο ύποπτος είχε ανεβάσει δεκάδες φωτογραφίες του ζευγαριού στις σελίδες των κοινωνικών μέσων του, δείχνοντας έναν φαινομενικά στοργικό δεσμό μεταξύ των δύο, παρά το παράνομο της «σχέσης» τους.

Η αστυνομία ψάχνει τον ύποπτο, ο οποίος παραμένει ελεύθερος και μπορεί να έχει διαφύγει.