Latest News

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Μπραντ Πιτ: Τίτλοι τέλους στη σχέση του με την 27χρονη Νικόλ

 


Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Μπραντ Πιτ με το νεαρό μοντελο ...Νικόλ Ποτουράλσκι. 

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Page Six, ο 56χρονος ηθοποιός και το 27χρονο μοντέλο έχπυν τραβήξει πια ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Πο δυο τους εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Αύγουστο, ωστόσο όλα δείχνουν ότι η σχέση τους είχε παρουσιαστεί αρκετά πιο σοβαρή απ' ότι ήταν στην πραγματικότητα. 


Στις αρχές Οκτωβρίου η Νικόλ είχε αναρτήσει ένα βίντεο στα social media στο οποίο εξέφραζε τη δυσαρέσκειά της και την απορία της για το γεγονός ότι γινόταν συχνά αποδέκτης μίσους μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Πιτ.

«Γιατί; Τι επιδιώκετε να κερδίσετε; Γενικώς θέλω να αντιληφθώ τη λογική σας. Γιατί δεν το καταλαβαίνω. Είναι προσβλητικά και λυπηρά τέτοια σχόλια» αναρωτιόταν, μεταξύ άλλων. 

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στο αεροδρόμιο Le Castellet της Γαλλίας τον περασμένο Αύγουστο.

Τις φήμες περί χωρισμού ενίσχυσαν οι εικόνες του νεαρού μοντέλου να βγαίνει το Σάββατο μαζί με τον 68χρονο Ρολάντ Μέρι από το εστιατόριό του. Η Νικόλ με τον Μέρι έχει αποκτήσει έναν γιο επτά ετών και βρίσκεται σε «ανοιχτό γάμο» όπως ειχε αποκαλυφθεί οταν έγινε γνωστό το ειδύλλιό της με τον Πιτ.