Latest News

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Κορωνο-κόλαση: Αστυνομία κάνει έφοδο σε πάρτι, ο κόσμος πηδάει από τα παράθυρα! (ΒΙΝΤΕΟ0

 


Οι φοιτητές βιντεοσκοπήθηκαν να πηδάνε από τα παράθυρα του πρώτου ορόφου, σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από την ασφάλεια που τους διέλυσε το πάρτυ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 
Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν φοιτητές σκαρφαλωμένους έξω από τα παράθυρα των φοιτητικών εστιών, να πηδάνε από τις προεξοχές ύψους 3,5 μέτρων καθώς οι φίλοι τους προσπαθούν να τους πιάσουν στο πανεπιστήμιο του Σάλφορντ στην Μεγάλη Βρετανία. 
 
Τουλάχιστον δύο φαίνεται να προσγειώνονται "οδυνηρά" στο έδαφος. "Το νοσοκομείο του Σταλφορντ θα είναι γεμάτο το πρωί", ακούγεται να λέει ένας αυτόπτης μάρτυρας. Σύμφωνα με τον Independent, εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του Σάλφορντ είπε ότι γνώριζε για το βίντεο και ότι "αναλαμβάνεται δράση".
 
"Το Πανεπιστήμιο παίρνει αυτό το θέμα απίστευτα σοβαρά και έχει γράψει στους φοιτητές για να τους υπενθυμίσει τις ευθύνες τους και τις επιπτώσεις εάν η συμπεριφορά τους δεν συμμορφώνεται με τους ισχύοντες περιορισμούς και οδηγίες".
 
Δεν είναι σαφές πότε καταγράφηκε το βίντεο, αλλά το Σάλφορντ βρίσκεται σε lockdown, πράγμα που σημαίνει ότι απαγορεύεται στους ανθρώπους να "αναμιγνύονται" με άλλα νοικοκυριά σε εσωτερικούς χώρους. Την Παρασκευή τα μεσάνυχτα, στο Σάλφορντ, οι παμπ και τα μπαρ πρέπει να κλείσουν και οι κάτοικοι να πάψουν να ταξιδεύουν έξω από την περιοχή.