Latest News

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Αλλάζει στάση o Κρητικός πρώην παίκτης του Big Brother - Ποιους απειλεί και γιατί… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο σάλος και οι συνέπειες που απέφερε το πρωτοφανές περιστατικό με τον Κρητικό Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big brother είχε και ...
πολλά απόνερα. 

Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου που οδήγησε στην αποπομπή του από το ριάλιτι και στον στιγματισμό του από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία εμφανίζει ψυχολογικές μεταπτώσεις. Αρχικά δήλωνε συντετριμμένος και ζητούσε ταπεινά συγγνώμη ζητώντας μάλιστα να επιστρέψει στο ριάλιτι ενώ κάποια στιγμή με μια ανάρτησή του, άφησε υπονοούμενο αυτοκτονικών τάσεων. Και πιο συγκεκριμένα, με μια φωτογραφία ενός ανθρώπου που βρίσκεται στην άκρη μιας γέφυρας ή ενός πολυόροφου κτιρίου και με το σχόλιο
«Δεν αντέχω απλό… Φτάνει πια».
Όμως στη συνέχεια, όταν είδε το εμπάργκο από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ, άλλαξε τακτική και πέρασε στην αντεπίθεση εξαπολύοντας κατηγορίες για την παραγωγή του Big brother και απειλώντας με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Δες τα σχόλια που έκανε στα σόσιαλ:
“Καλησπερα..Ο Δικαστης ακουει και της 2 πλευρες λενε!! Ο Κοσμος εχει το ελευθερο να πει οτι θελει!! Αλλα κ γω εχω το ελευθερο να πω για οτι εχει γινει! Αν ημουν ολα αυτα π λενε,σιγουρα θα ειχα καποια μηνυση..Εν αντιθετος εχω κανει εγω για συκοφαντικη δυσφημιση!Εκει μεσα παιζεις θεατρο αν ειχα παει φυλακη θα με εβαζαν στο παιχνιδη?μετα απο τοσες ερευνες..Παρακαλω σκεφτομαστε πριν να ανοιξουμε το στομα μαας!!Σε λιγο καιρο θα τα μαθετε ολα..!Ομοφοβικος??χαχα η κομμενος προλογος!! ΤΟΣΑ ΠΟΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ!!!! Καλο μεσημερι σε ολους!!.”
Με αυτό, λοιπόν, το σχόλιό του σε ομάδα στα κοινωνικά δίκτυα ο Αντώνης Αλεξανδρίδης εκθέτει την παραγωγή κάνοντας λόγο για κομμένο πρόλογο ενώ κάνει ευθεία αναφορά στις μηνύσεις που ετοιμάζεται να υποβάλλει.
Όταν, μάλιστα, κάποιοι του απαντούν εκείνος επανέρχεται γράφοντας:
“Δεν ξερεις ουτε απο που ξημερωνει..Αν νομιζεις οτι ο βιασμος ηταν αυτο που νομιζεις..! Ειδες ολο το βιντεο? Η αυτο π σου φυτεξαν στο μυαλο!!? Φυλακη και reality?Καλα στα λεει ο@giotis kemen βαλε νερο στο κρασι σου μην γραφεις αν δεν ξερεις! Οποιος μιλησε και ειπε λεει αρλουμπες και απειλες ,ακομα και μεγαλα δημοσια πρωσοπα ..Εχουν αγωγες! Γτ δν του καναν μυνηση αφου ολα αυτα ισχυουν??Γτ δν τον εβαλαν φυλακη!?Ηρεμα ρωταω!!”
Ο… macho Κρητικός, σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Διονύση Θανάσουλα και το Protothema, είχε κάνει αποκαλύψεις:
«Όταν έφυγα από το σπίτι με πήγαν σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο και εκεί είδα για πρώτη φορά τον χαμό που γινόταν για κάτι που ειπώθηκε μόνο για πλάκα. Ξέρω ότι ίσως μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή, αλλά ειλικρινά και το λέω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, μετάνιωσα για ό,τι έγινε. Μπορεί να είμαι πολλά, αλλά ούτε το μικρό δαχτυλάκι μου έχω σηκώσει σε γυναίκα».
Ο ίδιος εξήγησε ότι με τη λέξη «πακέτο» εννοούσε τα προφυλακτικά και όχι τον ανδρισμό του και πρόσθεσε πως έκανε πλάκα με την Αφροδίτη: «Όταν ήρθε και μου είπε ότι είναι plus size μοντέλο, της είπα “εσύ δεν είσαι plus, είσαι τανκς” και ξεράθηκε στα γέλια».
Από τα μηνύματα που παίρνει το 60% είναι πολύ επικριτικά, κάποια μάλιστα ξεπερνούν τα όρια της κριτικής και αγγίζουν αυτά της ανθρωποφαγίας. Το απίστευτο είναι ότι το υπόλοιπο 40% των μηνυμάτων είναι κολακευτικά και προέρχονται στη συντριπτική τους πλειονότητα από γυναίκες.
«Δεν είμαι το τέρας που λένε»
Το ανεξήγητο στην περίπτωσή του είναι ότι μετά απ’ όλο αυτό τον χαμό, η συντριπτική πλειονότητα των 6.626 followers του στο Instagram -όταν μπήκε στο «Big Brother» είχε μόνο 900- είναι γυναίκες. «Δεν ξέρω τι να πω γι’ αυτό. Μου στέλνουν μηνύματα να μη στεναχωριέμαι, άλλες μου λένε ότι θέλουν να με γνωρίσουν και υπάρχουν και περιπτώσεις που μου γράφουν ότι δεν θα ξαναδούν το “Big Brother” επειδή έφυγα εγώ». Η αποπομπή του τον έφερε αντιμέτωπο με μια πρωτόγνωρη πραγματικότητα και μια πρώην σχέση η οποία έληξε ουσιαστικά όταν άρχισε να προσεγγίζει τη Σοφία Δανέζη.
Ο χωρισμός με την Κρητικιά κοπέλα του ήταν μάλλον αναμενόμενος, για τον ίδιο όμως δεν ήταν αναμενόμενα η επίθεση μίσους και τα όσα του προσάπτουν.

Με την πρώην κοπέλα του ήταν μαζί τέσσερα χρόνια, αλλά όταν έδωσε το μενταγιόν στη Σοφία η σχέση είχε ουσιαστικά τελειώσει, η οποία όταν βγήκε έξω δεν χρειάστηκε παρά μια συνάντηση για να λήξει οριστικά. Αντίθετα με αυτή, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης πιστεύει ότι δεν έχει λήξει το κεφάλαιο «Big Brother» και θέλει κάποια στιγμή να μπει πάλι στο σπίτι. «Θέλω πραγματικά να ξαναμπώ μέσα, να επιστρέψω, για να αποδείξω ποιος είμαι. Κυρίως όμως για να δείξω ότι δεν είμαι αυτό το τέρας που λένε, αλλά ένας άνθρωπος που έκανε ένα λάθος, ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη και μετάνιωσε πραγματικά».