Latest News

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Η παράνομη σχέση του Ερντογάν με μελαχρινή καλλονή – Τα δημοσιεύματα και η αντίδραση του σουλτάνου (ΕΙΚΟΝΑ)

Μπορεί ο πρόεδρος της Τουρκίας να απασχολεί συχνά τη διεθνή επικαιρότητα με τις προκλητικές του κινήσεις σε εθνικό επίπεδο, ωστόσο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει απασχολήσει τα μέσα και για τα προσωπικά του, με δημοσιεύματα να του χρεώνουν ...
εξωσυζυγική σχέση.

Όλα ξεκίνησαν το 2014, λίγο πριν από τις κρίσιμες τουρκικές εκλογές του Μαρτίου, με ισχυρισμούς περί ερωτικού σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον Τούρκο πρόεδρο να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.
Οι φήμες, τότε, μιλούσαν για κρυφή του σχέση με την παρουσιάστρια και ηθοποιό, Ντεφνέ Σαμιελί. Μάλιστα, λέγεται ότι είχαν διαρρεύσει ροζ βίντεο με τον Τούρκο πρόεδρο και τη μελαχρινή καλλονή.

Δημοσιεύματα του κίτρινου Τύπου, έγραφαν συγκεκριμένα ότι εκείνος που αποκάλυψε την εξωσυζυγική σχέση του Ερντογάν, ήταν ο σύζυγος της Σαμιελί, Ερέν Ταλού, καθώς και ότι η παράνομη σχέση της γυναίκας του φέρεται να ήταν και ο λόγος που το ζευγάρι χώρισε, το 2011, μετά από 16 χρόνια γάμου.
Τα τότε σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα έκαναν έξαλλο τον Τούρκο πρόεδρο ο οποίος κατέστρεψε την εταιρεία του Ταλού, η οποία οδηγήθηκε σε πτώχευση, ενώ απείλησε να κλείσει τα social media.
Από την πλευρά της, η φερόμενη ως ερωμένη του Ερντογάν, μιλώντας στο CNN Turk είχε διαψεύσει τις εν λόγω φήμες, προαναγγέλλοντας μηνύσεις κατά εκείνων που τις διέδωσαν.
Πάντως, η Σαμιελί, είχε δώσει δυναμικό παρών σε προεκλογική συγκέντρωση του Ερντογάν, δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή της.

Ενα χρόνο μετά τις φήμες, το 2015, μιλώντας στον Izzet Capa της Hürrriyet, η Σαμιελί δήλωσε ότι θυσιάστηκε σε έναν βρώμικο πόλεμο μεταξύ δύο άκρων, αναφερόμενη στην κυβέρνηση και το κίνημα του Γκιουλέν.

«Εκανα μια δήλωση για τις συκοφαντίες που προσβάλλουν εμένα και την οικογένειά μου και είπα ότι θα ξεκινήσω τη νομική διαδικασία για να μη δώσω λαβή στα χέρια εκείνων που έκαναν αυτό το αηδιαστικό κουτσομπολιό», είχε πει, διαψεύδοντας εκ νέου τα δημοσιεύματα.