Latest News

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Τζένιφερ Άνιστον σε Μπραντ Πιτ: «Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι» (ΒΙΝΤΕΟ)


Viral έγινε η εμαφάνιση των Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Άνιστον και το «πονηρό» τους φλερτ στο πλαίσιο της διαδικτυακής ανάγνωσης της ταινίας "Fast Times At Ridgemont High". ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η ατάκα «Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι» που είπε η Τζένιφερ Άνιστον ενθουσίασε όσους παρακολούθησαν το πρώην αγαπημένο ζευγάρι να φλερτάρει on air.
Σε μια αστεία σκηνή της ταινίας, η Λίντα -ο χαρακτήρας που υποδύεται η Τζένιφερ Άνιστον- πέφτει πάνω στον Μπραντ Χάμιλτον -τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Μπραντ Πιτ. Ο «Χάμιλτον» τη φαντάζεται τόπλες στο μπάνιο την ώρα που ψάχνει για μπατονέτες.
Ο Μόργκαν Φρίμαν διηγείται την εν λόγω σκηνή, περιγράφοντας την πανέμορφη «Λίντα»: 
«Τα μάτια της είναι γεμάτα πόθο καθώς λέει...» και τότε συνεχίζει η Τζένιφερ Άνιστον λέγοντας στον Μπραντ Πιτ: «Γεια σου Μπραντ, το ξέρεις ότι πάντα σε έβρισκα πολύ χαριτωμένο. Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι. Θα έρθεις σε μένα;». Όλοι οι ηθοποιοί γελούν με νόημα.

Και Μπραντ Πιτ κοιτάζει χαμηλά με το υπόλοιπο καστ των διάσημων ηθοποιών να ξεσπά πάλι σε γέλια. 


«Τον πλησιάζει και τον αρπάζει για ένα φιλί, τον τραβά κοντά της… μετά τον σπρώχνει μακριά, ώστε να μπορέσει να την δει να ξεκουμπώνει το πάνω μέρος του μπικίνι της. Είναι έτοιμοι να κάνουν παθιασμένο έρωτα όταν ακούμε...» και τότε η Τζένιφερ Άνιστον διαλύει την ονειροπόληση του Μπραντ Πιτ, ρωτώντας τον: «Γεια Μπραντ, έχεις μήπως καμία μπατονέτα;». Τότε ο Μπραντ Πιτ κουνάει αστεία το κεφάλι του καθώς διαβάζει: «Περίμενε, ένα λεπτό» με τον χαρακτήρα της Τζένιφερ Άνιστον να απαντά: «Θεέ μου, συγγνώμη… Δεν ήξερα ότι ήταν κάποιος εδώ» με τον ηθοποιό να αναφωνεί: «Κανένας δεν χτυπά την πόρτα εδώ;», συνεχίζει ο Μόργκαν Φρίμαν. 

Ο 56χρονος Μπραντ Πιτ υποδύθηκε τον ρόλο του Μπραντ Χάμιλτον (ρόλο που έπαιξε στην ταινία ο Τζατζ Ρέινολντ), ενώ η Τζένιφερ Άνιστον ερμήνευσε τη «βασίλισσα του λυκείου» Λίντα Μπάρετ. Στη σκηνή που μοιράστηκε διαδικτυακά το πρώην ζευγάρι, πραγματοποιείται μετά την άφιξη του Μπραντ σε ένα πάρτι δίπλα σε πισίνα που κάνει η μικρότερη αδερφή του, Στέισι Χάμιλτον, την οποία υποδύεται η Τζούλια Ρόμπερτς. Η Τζένιφερ Άνιστον κατά την ανάγνωση της ταινίας φορά ένα κόκκινο μπικίνι πάνω από ένα λευκό μπλουζάκι, ενώ ο Μπραντ Πιτ ένα πειρατικό καπέλο, υποδυόμενος τον υπάλληλο σε ένα φαστ φουντ.

Στην ανάγνωση της ταινίας συμμετείχαν επίσης οι: Σον Πεν, Χένρι Γκόλντινγκ, Μάθιου Μακόναχι, Τζον Λέτζεντ, Τζίμι Κίμελ, Σία λαΜπεούφ και Μόργκαν Φρίμαν. Το εγχείρημα είχε ως σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανθρωπιστική οργάνωση CORE (Community Organized Relief Effort) που ιδρύθηκε από τον Σον Πεν και την REFORM Alliance στην μάχη κατά την πανδημίας του κορωνοϊού.