Latest News

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Περιπέτειες για τον Γιώργο Μαυρίδη: Η σύλληψή του στο Μεξικό και η απέλαση

Απρόβλεπτες διαστάσεις λαμβάνει το περιστατικό με την σύλληψη  του Γιώργου Μαυρίδη στο Μεξικό μαζί με τρία ακόμη άτομα που συμμετέχουν στα γυρίσματα της νέας του εκπομπής...
“Into the Skin”.


Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών, οι μεξικανικές αρχές δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτείται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες κατά την άφιξή τους, όπως τα ξενοδοχεία όπου έχουν κλείσει για να διαμείνουν. Επιπλέον, ενδέχεται να ειπώθηκε και κάτι εκ μέρους των Ελλήνων που δεν άρεσε στις μεξικανικές Αρχές με αποτέλεσμα να διαταχθεί η σύλληψή τους και να οδηγηθοούν στα κρατητήρια.

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο επιτετραμμένος της ελληνικής πρεσβείας προκειμένου να πείσει τις μεξικανικές Αρχές να τους αφήσουν ελεύθερους για να συνεχίσουν το ταξίδι τους, οι Μεξικάνοι ήταν ανένδοτοι, δίνοντας εντολή για απέλαση.
Έτσι, έπειτα από ένα δύσκολο βράδυ στα κρατητήρια του αεροδρομίου. ο Γιώργος Μαυρίδης και οι τρεις συνεργάτες του, επιβιβάστηκαν στις 22.00 τοπική ώρα σε πτήση της Lufthansa για Φρανκφούρτη και τελικό προορισμό την Ελλάδα.
Ωστόσο, κατά την διάρκεια της επιβίβασης τους, σύμφωνα με τις μεξικανικές Αρχές, προκλήθηκε νέο επεισόδιο μέσα στο αεροπλάνο με αποτέλεσμα οι τέσσερις συμπατριώτες μας να αποβιβαστούν με εντολή του πιλότου και να επιστρέψουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί προειδοποίησαν τον τηλεπαρουσιαστή και στα μέλη του συνεργείου του, ότι εάν δεν φύγουν οικειοθελώς με την επόμενη πτήση, θα αναγκαστούν να τους στείλουν πίσω με χειροπέδες, συνοδεία αστυνομικού.