Latest News

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Anne Heche: H σχέση με την Έλεν Ντε Τζένερις «σχεδόν κατέστρεψε» την καριέρα μου!

Η Anne Heche έγινε διάσημη μέσα από τις ταινίες «Six Days, Seven Nights» και «Donnie Brasco» αλλά είναι επίσης γνωστή για στη σχέση της με την παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερις...


  Οι δυο γυναίκες διατηρούσαν σχέση από το 1997 μέχρι το 2000 και ανακοίνωσαν πως είναι ζευγάρι αμέσως μετά το coming out της Έλεν Ντε Τζένερις. 

   Αν και η 51χρονη ηθοποιός παραδέχεται πως δεν μιλά πλέον με την πρώην σύντροφό της, έχει μόνο καλά πράγματα να πει για το διάστημα που ήταν μαζί.   

 «Όταν γνώρισα την Έλεν, ακτινοβολούσε λάμψη. Δεν υπήρχε τίποτα που να λάμπει περισσότερο από εκείνη σε ένα δωμάτιο, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ο καιρός μας μαζί ήταν ένα όμορφο κομμάτι της ζωής μου που θα τιμώ για πάντα. Ήμουν μέρος μιας επανάστασης που έφερε κοινωνική αλλαγή και δεν θα μπορούσα να το καταφέρω χωρίς να την ερωτευτώ», ανέφερε η Anne Heche.     

   Ωστόσο, η ίδια υποστηρίζει πως η καριέρα της ζημιώθηκε λόγω της σχέσης της με την Έλεν Ντε Τζένερις και το γεγονός πως έκανε coming out ως γκέι.   

 Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα πάρτι του Vanity Fair, λίγο μετά το επεισόδιο με το coming out της Έλεν και την πρεμιέρα της νέας τότε ταινίας της Anne, «Volcano».  

  Πήρε την απόφαση να πάρει μαζί την Έλεν στην βραδιά της πρεμιέρας για την καινούργια ταινία, αλλά μιλώντας στο podcast «Irish Goodbye», πρόσθεσε πως την παραλίγο να την απολύσουν από την ταινία που μόλις είχε υπογράψει, καθώς επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στο «Six Days, Seven Nights» με τον Χάρισον Φορντ.        

«Πήρα την Έλεν, μου είπαν πως το συμβόλαιό μου για τη Fox θα έληγε και πως θα με απέλυαν. 
Και πως εκείνη η ταινία, στην οποία είχα γνωρίσει τον Χάρισον, θα με έδιωχνε. Και πήγαμε στην πρεμιέρα- αυτές είναι οι ιστορίες που γνωρίζω ότι δεν ξέρει ο κόσμος», είπε η 51χρονη ηθοποιός.  

  «Πήγαμε στην πρεμιέρα, στην τρίτη πράξη μπήκαμε στη λιμουζίνα και μας είπαν πως δεν θα μας έβγαζαν φωτογραφίες- πως θα μας απέλυαν και τις δυο εκείνη την εβδομάδα», συνέχισε. 

   Τελικά, ήταν η παρέμβαση του Χάρισον Φορντ που απέτρεψε την απόλυσή της, καθώς ο διάσημος ηθοποιός είναι γνωστό πως την στήριξε τότε.   

 Η Anne υποστηρίζει μάλιστα πως ο Χάρισον Φορντ τής τηλεφώνησε όταν το έμαθε και της είπε: «Ειλικρινά αγαπητή μου δεν δίνω δεκάρα με ποιον κοιμάσαι, έχουμε να γυρίσουμε μια ταινία. 
Ας την κάνουμε την καλύτερη».