Latest News

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτά είναι τα 5 λάθη στο φλερτ!

Tο φλερτ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείξεις σε έναν άντρα ότι σε ενδιαφέρει και φυσικά να ξεκινήσει ...
μία επικοινωνία. 
Με το φλερτ μπορείς να δείξεις την αυτοπεποίθησή σου, όπως επίσης και τη θηλυκή σου πλευρά. Αν όμως δεν γίνει σωστά, είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει στην αντίθετη κατεύθυνση. Ποια είναι, λοιπόν, τα συχνότερα λάθη;
Παίζεις παιχνίδια
Το να παίζεις με το μυαλό του άλλου ή να παρουσιάζεσαι ως κάτι άπιαστο δεν είναι ποτέ καλό. Μπορεί να δουλέψει σε μερικές περιπτώσεις, αλλά οι άντρες που εκτιμούν τον εαυτό τους δεν θα συνεχίσουν να κυνηγούν μία γυναίκα που παίζει παιχνίδια. Αν σε ενδιαφέρει ένας άντρας, απλά δείξτο, αλλιώς θα προχωρήσει.
Είσαι αγενής
Ο σαρκασμός και το χιούμορ μπορεί να είναι αποτελεσματικά εργαλεία όταν φλερτάρεις. Τα αστεία κρατούν τη συζήτηση χαλαρή και ο αυτοσαρκασμός δείχνουν την πιο διασκεδαστική πλευρά σου. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις να μην το παρακάνεις και το σημαντικότερο να μην προσβάλλεις τον άλλον με τα λόγια σου. Και σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να τον κάνεις να αισθανθεί άσχημα μπροστά σε άλλους.
Είσαι κλαψιάρα
Το να ζητάς βοήθεια μπορεί να είναι ένα μέσο για να φλερτάρεις. Οι άντρες συνήθως απολαμβάνουν τον ρόλο του ήρωα, όπως επίσης και να δείχνουν τη δύναμή τους. Παρόλα αυτά δεν θέλουν να σε βλέπουν να παραπονιέσαι συνεχώς. Μην ζητάς βοήθεια γκρινιάζοντας συνεχώς για την οικογένεια, τους φίλους ή τη δουλειά σου και μην τον κυνηγάς ζητώντας συμβουλές.
Γίνεσαι κτητική
Σε κανέναν άντρα δεν αρέσουν οι γυναίκες που προσκολλούνται πάνω τους ή γίνονται πολύ γρήγορα κτητικές. Έχει διαφορά το να πιάσεις το χέρι ενός άντρα καθώς συζητάτε από το να κρεμιέσαι πάνω του ενώ προσπαθεί να μιλήσει με τους φίλους του.

Δείχνεις υπερβολικά δυναμική
Καλό είναι να είσαι προσεκτική με όσα λες σε έναν άντρα και με το πόσο δυνατή παρουσιάζεσαι. Όταν παρουσιάζεσαι υπερβολικά δυναμική σε έναν άντρα, πιθανότατα να του παρουσιάσεις μία λάθος εικόνα για σένα. Δεν χρειάζεται να τον πείσεις για κάτι που δεν είσαι.