Latest News

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Μάιλι Σάιρους: Είπα ψέματα την πρώτη φορά που έκανα σεξ με άντρα - Έκανα τρίο με κορίτσια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Miley Cyrus αποκάλυψε ότι την πρώτη φορά που έκανε σεξ με έναν άντρα ήταν με τον πρώην σύζυγό της Liam Hemsworth - και του είπε ψέματα για αυτό εδώ και...
10 χρόνια.
Η 27χρονη τραγουδίστρια συζήτησε την προσωπική και ιδιωτική ζωή της σε μια σπάνια αποκάλυψη συνέντευξης στο podcast με την Alexandra Cooper, αποκαλύπτοντας ότι η πρώτη σεξουαλική της εμπειρία ήταν ένα τρίο με δύο κορίτσια.
Η πρώην παιδική σταρ άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τη σεξουαλικότητά της και πώς ο 30χρονος Liam ήταν ο πρώτος άντρας που είχε σεξουαλική επαφή στην ηλικία των 16 ετών μετά την επαφή με τα κορίτσια χρόνια πριν από αυτό.
«Δεν το πήγε μέχρι τέρμα με έναν άντρα μέχρι τα 16 μου», είπε στο podcast. «Αλλά κατέληξα να παντρευτώ τον τύπο, οπότε αυτό είναι πολύ τρελό».
Αν και ομολόγησε εκείνη τη στιγμή, είπε ψέματα στον ηθοποιό ότι ήταν η πρώτη της φορά.
«Είπα ψέματα και είπα ότι δεν ήταν ο πρώτος για να μην φανώ χαμένη», είπε προσθέτοντας ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί κανέναν, οπότε επέλεξε έναν φίλο.
«Ήταν ένα ψέμα στο οποίο κράτησα περίπου 10 χρόνια», είπε η Miley.
Πρόσθεσε: «Η πρώτη φορά που ήρθα ποτέ σε επαφή με κάποιον ήταν με ένα κορίτσι, δύο από αυτά» και ότι ξεπέρασαν την «πρώτη βάση».