Latest News

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Το σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου ήταν «το πιο αργό δεκάλεπτο της ζωής της»!

Ως «το πιο αργό δεκάλεπτο της ζωής της» χαρακτήρισε η Βιρτζίνια Τζουφρέ, συνεύρεσή της με τον πρίγκιπα Άντριου...
   
Συγκεκριμένα, η Τζουφρέ, 36 ετών σήμερα, προέβη στην παραπάνω διατύπωση στο χειρόγραφο του «The Billionaire's Playboy Club», όπως τιτλοφορούνται τα απομνημονεύματά της, στα οποία περιγράφεται η κακοποίηση που υπέστη από τον Τζέφρι Έπσταϊν, την Γκισλέιν Μάξγουελ και πλούσιους και ισχυρούς άνδρες, ανάμεσα στους οποίους και ο πρίγκιπας Άντριου. 

Το χειρόγραφο, σύμφωνα με τη New York Post, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα έγγραφα που κατατέθηκαν σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης και αποσφραγίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα.  

  Η Βιρτζίνια Τζουφρέ, υποστηρίζει ότι κατά τις συνευρέσεις της με τον Δούκα της Υόρκης ήταν μόλις 17 ετών και αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Άντριου «λάτρευε το νεαρό σώμα μου και ιδιαίτερα τα πόδια μου, χάιδευε τα δάχτυλά μου και έγλειφε τις καμάρες μου», σύμφωνα με τη The Sun.  

 H ίδια αναφέρει ότι μετά το περιστατικό αποσύρθηκαν στην κρεβατοκάμαρά της «για το πιο αργό δεκάλεπτο» της ζωής της. 

«Λίγο αργότερα και χωρίς κανένα συναίσθημα, ολοκλήρωσε εκστασιασμένος, αφήνοντάς με στα δικά μου συναισθήματα απόγνωσης», αναφέρει σε άλλο σημείο.   

 Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι συνευρέθηκε τρεις φορές με τον πρίγκιπα Άντριου, ενώ την προώθησαν σε αυτόν ο Επστάιν και η Μάξγουελ. 

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η 36χρονη, γνωρίστηκε μέσω του ζευγαριού με τον πρίγκιπα Άντριου το 200,  και εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ μαζί του στο πολυτελές σπίτι της Μάξγουελ στην Μπελγκράβια.   

Τόσο ο πρίγκιπας Άντριου όσο και η Μάξγουελ, που πρόσφατα συνελήφθη με την κατηγορία ότι προωθούσε ανήλικα κορίτσια στον εραστή της, αρνούνται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της γυναίκας.   

Πριν από μία εβδομάδα, σε δικαστικά έγγραφα αναφέρθηκε ότι ο Αμερικανός χρηματιστής ανάγκασε μία ανήλικη να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, προκειμένου να συγκεντρώσει ενοχοποιητικό υλικό για τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, ώστε να μπορεί να τον εκβιάσει. Στο έγγραφο δεν αναφέρεται το όνομα αλλά εκτιμάται πως πρόκειται για τη Βιρτζίνια Τζουφρέ.