Latest News

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Πανέμορφο μοντέλο καταγγέλλει ξυλοδαρμό σε μπαρ της Τουρκίας! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Θύμα ξυλοδαρμού καταγγέλλει πως έπεσε ένα μοντέλο  σε παραλιακό κλαμπ της Τουρκίας...

Η Daria Kyryliuk, από την Ουκρανία, γνωστοποιεί μέσω ανάρτησής της στο Instagram, πως η ίδια, ο σύντροφός της, αλλά και φίλοι τους δέχθηκαν βίαιη επίθεση στο Τσεσμέ της Τουρκίας. 
Το μοντέλο αναφέρει πως οι άνθρωποι της ασφάλειας του μαγαζιού επιτέθηκαν στην παρέα, χτύπησαν εκείνη κι άλλες τρεις φίλες της με μπουνιά στο πρόσωπο, ενώ οι άνδρες της παρέας «τραυματίστηκαν σοβαρά».


Έκαναν καταγγελία στην αστυνομία σχετικά με το περιστατικό και έδωσαν πληροφορίες σχετικά με τους δράστες, σημειώνει.
Η ανάρτησή της έχει ως εξής: 
«Δεν θέλω να μείνω σιωπήσω, θα πω την ιστορία του τι μου συνέβη εμένα, στον σύντροφό μου και την παρέα μας. Δεχθήκαμε επίθεση από τους σεκιούριτι στην παραλία Μόμο. Τέσσερα κορίτσια (μεταξύ των οποίων και εγώ) δεχθήκαμε μπουνιά στο πρόσωπο, ενώ τα αγόρια τραυματίστηκαν σοβαρά. Δώσαμε στην αστυνομία όλες τις πληροφορίες. Δεν πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια».ε δεύτερη ανάρτησή της ζητά από το κλαμπ, που τους κατηγορεί για συκοφαντία, να δώσει τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας στη δημοσιότητα, κρίνοντας πως η άρνησή τους να το κάνουν είναι απόδειξη ενοχής.«Αγαπώ την Τουρκία, είναι πανέμορφη χώρα, αλλά είναι πολύ λυπηρό να γίνεται κάτι τέτοιο στον 21ο αιώνα».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τουρκικού Sputnik, οι Αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις σχετικά με την υπόθεση, ωστόσο οι συλληφθέντες έχουν αφεθεί ελεύθεροι.
 oukrani oukrani1