Latest News

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Νεκρή YouTuber στα 24 της - Ήταν έγκυος και είχαν ήδη ονομάσει το μωρό με την σύντροφό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σταρ του YouTube Nicole Thea, που ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, πέθανε σε ηλικία...
24 ετών.   

 Την είδηση επιβεβαίωσε η οικογένεια της 24χρονης μέσω Instagram, σημειώνοντας πως ο αγέννητος γιος της Thea, τον οποίο με τον σύντροφό της Global Boga ήθελαν να του δώσουν το όνομα Reign, είναι επίσης νεκρός.    

«Με μεγάλη λύπη πληροφορούμε όλους τους φίλους και υποστηρικτές της Νικόλ πως εκείνη και ο γιος της, που με τον Boga ονόμασαν Reign, δυστυχώς πέθαναν το πρωί του Σαββάτου», ανέφερε το μήνυμα.  

  Η οικογένεια εξήγησε πως η νεαρή influencer «είχε προγραμματίσει μερικά βίντεο YouTube και ο Boga πήρε την απόφαση να επιτρέψει να προβληθούν».   

«Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή επειδή έχουμε καταρρακωθεί και παλεύουμε να διαχειριστούμε αυτό που συνέβη», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.  

  Η Thea είχε περισσότερους από 74.800 συνδρομητές στο YouTube. Το πιο πρόσφατο βίντεό της δημοσιεύτηκε την Κυριακή και την έδειχνε να ετοιμάζεται για ένα μπάνιο με γάλα.    Το 14 λεπτών βίντεο με τίτλο «Μπήκα σε μια μπανιέρα γεμάτη γάλα!» περιλαμβάνει επίσης στιγμιότυπα από την φωτογράφιση εγκυμοσύνης που έκανε.   

   Η Thea ανακοίνωσε πως ήταν έγκυος στις 19 Απριλίου μέσω ενός τρυφερού βίντεο στο Instagram να δείχνει την φουσκωμένη κοιλιά της ενώ χόρευε δίπλα στον σύντροφό της.    

«Ο Θεός μάς έδωσε την μεγαλύτερη ευλογία. Επιτέλους δημιουργώ ένα όμορφο, μικρό ανθρωπάκι μέσα μου. Ο Boga υπήρξε το καλύτερο στήριγμα και ο Θεός δεν έσφαλε που τον έκανε πατέρα. Έχουμε πάθει εμμονή με το μικρό μας μωρό. Σε ευχαριστούμε που μας επέλεξες να γίνουμε οι γονείς και οι καλύτεροι φίλοι σου», είχε γράψει η 24χρονη.    

Μια εβδομάδα αργότερα, είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένουν.   «Θα κάνουμε ένα μικρό αγοράκι», ανέφερε η Thea, προσθέτοντας πως ο αγαπημένος της «πήρε ό,τι ευχήθηκε και ανυπομονούμε να τον γνωρίσουμε».