Latest News

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Νέα καταγγελία βιασμού ανήλικης για την πρώην σύντροφο του Έπσταϊν: «Ήταν εξίσου κακή»

Νέες καταγγελίες κατά της Γκισλέιν Μάξγουελ από γυναίκα που ισχυρίζεται ότι η πρώην σύντροφος του χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν, τη βίαζε ...
κατ' επανάληψη.   

Η γυναίκα, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, κατηγορεί την Μάξγουελ για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση, που έληξε μόνο όταν έμεινε έγκυος με το μωρό του Έπσταϊν.   

Η ίδια ισχυρίζεται ότι η κακοποίησή της ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 14 ετών ενώ δηλώνει πρόθυμη να καταθέσει εναντίον της Μάξγουελ.  

 Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Fox News, είπε ότι η Μάξγουελ την κακοποιούσε σεξουαλικά από τις αρχές του 1991 στη Φλόριντα. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι τα 16 της χρόνια.  

 «Με βίασε. Θα έλεγα ότι ήταν περισσότερες από 20 ή 30 φορές. Είναι εξίσου κακή με τον Τζέφρι Έπσταϊν. Αυτή η γυναίκα είναι βιαστής», λέει η γυναίκα σημειώνοντας ότι στα 16 της χρόνια αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση.   

«Ποτέ δεν είχα βρεθεί ερωτικά με κανέναν εκτός του Έπσταϊν. Το γεγονός ότι έπρεπε να σκοτώσω το παιδί μου επηρέασε πραγματικά εμένα και την οικογένειά μου».   Με την υποψία ότι θα αποκαλύψει στους δικούς της, την εγκυμοσύνη της, λέει ότι η Μάξγουελ, ο Έπσταϊν και κάποιοι άλλοι τη βίασαν για τελευταία φορά ως τιμωρία.   

«Η Μάξγουελ ήταν μία από τους βιαστές. Με είχαν ναρκώσει.» πρόσθεσε η γυναίκα.   

Μετά τον βιασμό, είπε πως ένας οδηγός με όπλο την οδήγησε στο σπίτι της. «Με πέταξαν στην αυλή των παππούδων μου γυμνή και μου είπαν ότι την επόμενη φορά δεν θα με αφήσουν να ζήσω».   Φοβισμένη για τη ζωή της, είπε ότι ο παππούς της την έκρυψε. Παράτησε το σχολείο και «βασικά εξαφανίστηκα», είπε. 

  «Η Μάξγουελ ήταν μέρος του σχεδίου και κατέστησε σαφές ότι έπρεπε να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, διαφορετικά θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και σε εμένα».   

Μεγαλωμένη από τους παππούδες της στη Φλόριντα, η νεαρή γυναίκα είπε ότι προσελήφθη το 1991 από έναν φίλο και οι Μάξγουελ και Έπσταϊν της υποσχέθηκαν λαμπρή καριέρα ως μοντέλο.   

Η Μάξγουελ την πήρε από το σχολείο και το σπίτι των παππούδων της. Της έδωσαν ένα μπίπερ για να την ειδοποιούν για δουλειά, ενώ την πήγε για ψώνια και της αγόρασε ένα ακριβό πορτοφόλι, θυμάται.   Αλλά σύντομα αυτές οι ημέρες τελείωσαν.   

Η Μάξγουελ δεν ήταν πάντα στο δωμάτιο όταν την κακοποιούσε ο Έπσταϊν, αλλά ερχόταν για να της «διδάξει» - όπως είπε - πώς να τον ικανοποιεί.   «Ήταν σαν προπονητής. Κάνε το έτσι και κάνε το αλλιώς, γιατί μόλις γίνεις μοντέλο θα περιμένουν από σένα να τα ξέρεις αυτά, έλεγε».  

 Η Μάξγουελ αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ενώ για τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις, ο δικηγόρος της απάντησε «ουδέν σχόλιο».   

Υπενθυμίζεται ότι η Γκισλέιν Μάξγουελ, πρώην σύντροφος και επί χρόνια συνεργάτιδα του Τζέφρι Επστάιν, κρυβόταν με στιλ, συνεχίζοντας να ζει πλουσιοπάροχα, πριν συλληφθεί και οδηγηθεί στη φυλακή.